Menu Luk

Håndvægte 2 x 4 kg. Neoprenhåndvægte i sort.

249,00 kr.

Håndvægte 2 x 4 kg. – Sæt med 2 håndvægte belagt med neopren, der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du træner. Neopren overfladen sikrer, at du selv med svedige håndflader, vil opleve, at du har et godt fast uden problemer. Disse håndvægte er også velegnet til enhver form for træning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sort håndvægte hvor overfladen er neoprenbelagt, og enderne har flade sider, der sikrer, at de ikke ruller.

54 på lager

Håndvægte 2 x 4 kg.

Sæt med 2 håndvægt belagt med neopren, der sikrer et godt og sikkert greb.

Håndvægte 2 x 4 kg., der er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du træner. Neoprenoverfladen sikrer, at du, selv med svedige håndflader, vil opleve, at du holder godt fast uden problemer. Disse vægte er velegnet til enhver form for styrketræning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sorte vægte, hvor overfladen er neoprenbelagte. Enderne har flade sider, der sikrer, at håndvægtene ikke ruller.

Udover at sikre et godt og sikkert greb, bevirker den neoprenbelagte overflade også, at de ikke laver ridser i gulvet. Vi har også disse neoprenbelagte håndvægte i henholdsvis 1, 2 og 3 kg., hvis du ønsker nogle med mindre vægt til din styrketræning.

Kombiner eventuelt sættet med en af vores tykke og behagelig træningsmåtter ,der giver et godt underlag til dine øvelser.

Med dette sæt af 4 kg. håndvægte på er du klar til træning. Ønsker du større udvalg kan du købe et samlet sæt og opnå en besparelse. Sæt med 8 håndvægte hvor der er to styk af henholdsvis 1, 2, 3 og 4 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndvægte 2 x 4 kg. Neoprenhåndvægte i sort.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din varekurv