Menu Luk

Håndvægte sæt 2 x 1, 2, 3 og 4 kg. I alt 8 stk. neopren håndvægte.

669,00 kr.

Håndvægte sæt med 8 stk. håndvægte – med gratis levering til pakkeshop.

2 stk. neoprenbelagte håndvægte af hver vægt, hvilket er henholdsvis 4 kg., 3 kg., 2 kg., og 1 kg. Med dette håndvægte sæt er det nemt for dig at finde en vægtklasse, der passer til lige netop dig. Vælg nemt den vægt der passer til de forskellige øvelser, og den type træning du ønsker at lave i dag. 

På hver håndvægt er det tydeligt markeret i enden, hvilken vægt den har, så det er nemt at finde den vægt, du ønsker at træne med. Endvidere er disse neoprenbelagt håndvægte lavet med 2 flader, der sikrer, at håndvægtene ikke ruller.

Den Neoprenbelagte overflade sikrer godt greb

54 på lager

Håndvægte, sæt bestående af i alt 8 neoprenbelagte håndvægte.

2 styk neoprenbelagte håndvægte af hver vægt, hvilket er henholdsvis 4 kg., 3 kg., 2 kg., og 1 kg. Med dette håndvægte-sæt er det nemt for dig at finde en vægtklasse, der passer til lige netop dig. Vælg nemt den vægt, der passer til de forskellige øvelser og den type træning, du ønsker at lave i dag. 

På hver håndvægt er det tydeligt markeret, hvilken vægt den har, så det er nemt at finde den vægt, du ønsker at træne med. Desuden er disse neoprenbelagt håndvægte lavet med to flader, der sikrer, at håndvægtene ikke ruller.

Den neoprenbelagte overflade sikrer godt greb

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du træner. Neoprenoverfladen sikrer, at du selv med svedige håndflader vil opleve, at du uden problemer holder godt fast om vægtene.

Disse håndvægte er velegnede til enhver form for træning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning.

Udover at sikre et godt og sikkert greb, bevirker den neoprenbelagte overflade, at håndvægtene ikke laver ridser på gulvet.

Kombiner eventuelt med en af vores tykke og behagelig træningsmåtter for at have et godt underlag til liggende øvelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndvægte sæt 2 x 1, 2, 3 og 4 kg. I alt 8 stk. neopren håndvægte.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv