Vi gør det nemt for dig

NemHjem er opstået på baggrund af, at vi elsker at være aktive sammen i vores hus og i vores have. Vi, Helle og Andreas, har i alt 3 tre børn. Vi bor i parcelhus med en dejlig have i en skøn lille landsby mellem hav og fjord ved Fjerritslev.  Vi nyder vores have, både det at lave noget sammen i haven, men også at drikke en dejlig kop kaffe og se på alle de skønne farver, der er på vores blomster og buske. Vi forsøger altid at skabe os en dagligdag, hvor der er mulighed for, at vi sammen kan lave simple aktiviteter indendøre, samt mulighed for at vi kan komme ud i vores have, både for at vi kan yde men også for at kunne nyde. Vi håber på, at vi med vores livskvalitet og glæde for aktivitet vil kunne blive gamle sammen i en aktiv krop.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig og dine at skabe det hjem, som gør dit hjem til et nemt hjem, hvor du sammen med din familie vil kunne yde og nyde på en og samme tid, præcis som vi gør.

Blomster for alle

Du får mulighed for at købe de samme gode kvalitets og farverige blomster, som vi elsker, til fornuftige priser. Vi gør det nemt for dig ved, at du blot kan bestille de blomster, du elsker, eller den pakke, der passer til dig og din familie. Vi pakker dine blomsterløg/-knolde med en enkel oversigt over, hvornår og hvordan du planter dem, samt hvordan du passer dem nemt og dermed får det bedste resultat. Vi  sender dem til dig hurtigst mulig.

Træning for alle

Børn er generelt gode til at stimulere deres sanser, hvis blot vi giver dem muligheden for det. Vores yngste datter elsker for eksempel, som alle andre børn, aktivitet, og hun formår let at kombinere aktivitet med for eksempel at se I-Pad eller se TV, når vi blot giver hende muligheden. Vi har en siddebold og en måtte i stuen , som hun kan tage frem, når hun gerne vil bevæge sig. Ofte, når hun ser TV eller IPad,  ruller hun rundt på bolden  i stedet for at stå på hovedet i sofaen. Og der bliver lavet mange spring på madrassen,  af både hende og venner, der er på besøg.

Når vi selv har lange dage bagved computerskærmen, bruger vi vores elastik til at sætte gang i kredsløbet af de trætte muskler. Vi laver nogle simple øvelser, der sætter gang i blodomløbet, og vi får dermed fjernet risikoen for, at der skabes myoser i musklaturen, og undgår dermed at få smerter i nakke, skulder og arm.

Vi med sender gerne ideer til aktiviteter eller træning, hvis du ønsker dette.