Menu Luk

Håndvægte 2 x 3 kg. Neoprenhåndvægte i sort.

199,00 kr.

Håndvægte 2 x 3 kg. – Sæt med 2 neoprenbelagte håndvægte der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du styrketræner. Neopren overfladen sikrer, at du selv med svedige håndflader vil opleve, at du holder godt fast uden problemer. Disse håndvægte er velegnet til enhver form for træning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sort håndvægte hvor overfladen er neoprenbelagt, og enderne har flade sider, der sikrer, at de ikke ruller.

126 på lager

Håndvægte 2 x 3 kg. – Neopren håndvægte i sort.

2 stk. håndvægte belagt med neopren, der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du styrketræner. Neoprenoverfladen sikrer, at du selv med svedige håndflader, vil opleve, at du holder godt fast greb om vægten. Disse håndvægte er velegnet til enhver form for styrketræning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sorte håndvægte hvor overfladen er neoprenbelagt, og hvor enderne har flade sider, der sikrer, at de ikke ruller.

Udover at sikre et godt og sikkert greb, bevirker den neoprenbelagte overflade også, at håndvægtene ikke laver ridser på gulvet. Vi har også disse neoprenbelagte håndvægte i sæt af henholdsvis 1, 2 og 4 kg., hvis du ønsker andre vægtenheder til din styrketræning.

Kombiner eventuelt med en af vores tykke og behagelig træningsmåtter for at have et godt, fast underlag til dine øvelser.

Køb et større udvalg

Med dette sæt af håndvægte i 2 x 3 kg. er du klar til træning. Ønsker du et større udvalg af vægte til din træning, kan du købe et samlet sæt og opnå en god besparelse – sæt med 8 håndvægte hvor der er to styk af henholdsvis 1, 2, 3 og 4 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndvægte 2 x 3 kg. Neoprenhåndvægte i sort.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din varekurv