Menu Luk

Taske til træningsmåtte – Praktisk og letvægt med bæresele og lynlås

139,00 kr.

Taske til træningsmåtte med bæreselse og lynlås. Denne smarte taske passer perfekt til en 15 mm. træningsmåtte.

Brug tasken til at transportere måtten med dig, på en nem og praktisk måde. Med denne taske er det nemt at have træningsmåtten med dig overalt.

434 på lager

Taske til træningsmåtte med bæresele og lynlås

Denne smarte taske passer perfekt til en 15 mm. træningsmåtte. Brug tasken til at transportere måtten med dig på simpel og praktisk måde. Tasken er meget let og i en fantastisk kvalitet. Med denne taske er det nemt for dig at have træningsmåtten med dig overalt.

Synes du også, det er besværligt at tage din egen træningsmåtte med dig rundt. Så vil denne taske gør det meget nemmere for dig at have måtten med, når du skal til træning. Desuden passer tasken godt på din træningsmåtte, når du er på farten.

Tasken er lavet til træningsmåtter og den åbnes nemt med en lynlås. Der medfølger en praktisk skulderrem/bæresele, så det er let at bære træningsmåtten i tasken.

Det bliver meget nemmere at medbringe træningsmåtten i denne taske, hvad enten du er gående, om du er i bil, tager bus, eller du er på cykel.

Ønsker du at passe godt på din træningsmåtte eller at opbevare måtten fornuftig, er tasken er også meget anvendelig til opbevaring af din træningsmåtte.

Det er muligt at købe en træningsmåtte på 15 mm og en taske til en rigtig god pris.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Taske til træningsmåtte – Praktisk og letvægt med bæresele og lynlås”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv