Menu Luk

Yoga håndklæde i mikrofiber – Lilla – Stor størrelse

149,00 kr.

Dette yoga håndklæde er fremstillet i mikrofiber der sikrer et godt greb, samtidig med at det har en god svedaborberende effekt. Håndklædet er 183 cm langt og 63 cm bredt, og har således samme størrelse som vores TPE yoga måtter. Du skal blot sikre dig at håndklædet er tilstrækkeligt stort til dække din træningsmåtte.

65 på lager

Lækkert yoga håndklæde, der passer perfekt i størrelsen til at dække yoga måtten eller træningsmåtten. Med dette flotte yoga håndklæde, der er svedabsorberende, sikrer du en god hygiejne og komfort, når du træner. Håndklædet lægges oven på måtten, når du træner, specielt ved de øvelser der giver sved på panden. Således undgår du, at måtten bliver glat på grund af sved, og du opnår samtidig en meget behagelig overflade.

Dette yoga håndklæde er fremstillet i mikrofiber, der sikrer et godt greb, samtidig med at det har en god svedabsorberende effekt. Håndklædet er 183 cm langt og 63 cm bredt, og har således samme størrelse som vores TPE yoga måtter. Du skal blot sikre dig, at håndklædet er tilstrækkeligt stort til dække din træningsmåtte.

Leveres i en smart lille pose, hvor du nemt pakker dit yoga håndklæde ned i for transport og opbevaring.

Håndklædet er blot 4 mm tykt, hvilket sikrer, at det ikke bliver for blødt og elastisk, og derved forringer balancen, når du laver øvelser. Du kan naturligvis anvende håndklædet både hjemme og i træningslokalet, hvor det desuden er behageligt at medbringe eget håndklæde. Anvendes desuden til alle andre former for træning så som fitness og pilates, hvor der ønskes et svedabsorberende effekt oven på træningsmåtten eller gulvet.

Du kan eventuelt spraye en lille smule vand på håndklædet inden træningen for at sikre en større gnidningsmodstand mod måtten.

Kombiner dit yoga håndklæde med en flot yogamåtte og et par yoga blokke

Du kan se flere gode gode YOGA produkter her: Se flere YOGA-produkter i høj kvalitet til gode priser

Eksempelvis luksus yogamåtter i TPE der passer størrelsen til yogahåndklæderne, i 6 mm eller 8 mm tykkelse. Eller en rigtig god yoga blok i EVA skum til en virkelig lav pris. Vi har også luksus træningsmåtter i hele 15 mm tykkelse, der er perfekte til fitness og leg med børn.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yoga håndklæde i mikrofiber – Lilla – Stor størrelse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv