Menu Luk

Stepbænk med 3 niveauer – Nemt at justere højden.

298,00 kr.

Stepbænk med skridsikker overflade der kan indstilles i 3 niveauer.

Stepbænken er 78 cm lang, 28 cm bred og har 3 højder på henholdsvis 10, 15 og 20 cm.

Med denne stepbænk får du virkeligt noget for pengen. Maks belastning 150 kg.

En stepbænk er et perfekt og praktisk træningsredskab til hjemmet!

 

248 på lager

Stepbænk med en skridsikker overflade og som kan indstilles i 3 forskellige højder. En stærk og stabil stepbænk der kan bruges til mange forskellige øvelser og tests. Denne robuste stepbænk er også anvendelig til funktionel træning og til konditionstræning. Her får du vikelig noget for pengene!

Denne stepbænk kaldes også en “aerobic stepbænk”, fordi den blandt andet super god til aerobic, som er en form for konditionstræning.

Træning på en bænken er med til at øge både kondition og styrke, afhængig af hvilke øvelser der udføres. Da den kan indstilles i højden vil der altid være noget for enhver sværhedsgrad.

Den er også meget velegnet til udførsel af en konditionstest. Den vil være meget anvendelig til for eksempel  “Åstrands steptest” og “Den danske Steptest”.

Stepbænken er 78 cm lang, 28 cm bred, og den kan indstilles på 3 højder af henholdsvis 10, 15 og 20 cm. – Maks. belastning 150 KG

Det er meget nemt at skifte højde på bænken, da benene er opbygget af solide blokke. Du skal blot tilføjer eller fjerner en blok for at opnå ønsket højde. Blokkene til benene medfølger og sidder praktisk under stepbænkens overflade, så de ikke fylder eller bliver væk.

En stepbænk er et perfekt og praktisk træningsredskab til fitnesscentret eller til hjemmet! Har du flere kan de sagtens stables.

Se andre gode produkter til træning i hjemmet her: Træningsprodukter i høj kvalitet til lave priser

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stepbænk med 3 niveauer – Nemt at justere højden.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv