Menu Luk

Håndvægte 2 x 2 kg. Neoprenhåndvægte i sort.

149,00 kr.

Håndvægte 2 x 2 kg. – Sæt med 2 neoprenbelagte håndvægte der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du styrketræner. Neopren overfladen sikrer, at du selv med svedige håndflader vil opleve, at du har et godt fast greb. Disse håndvægte er velegnet til enhver form for styrketræning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sort håndvægte hvor overfladen er neoprenbelagt, og enderne har flade sider, der sikrer, at de ikke ruller.

74 på lager

Håndvægte 2 x 2 kg. – Sæt med 2 neoprenbelagte håndvægte, der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du træner. Neoprenoverfladen sikrer, at du, selv med svedige håndflader, vil opleve, at du har et godt greb. Disse håndvægte er velegnede til enhver form for træning, hvor du træner styrke og benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sort håndvægte hvor overfladen er neoprenbelagt, og enderne har flade sider, der sikrer, at de ikke ruller.

Udover at sikre et godt og sikkert greb, bevirker den neoprenbelagte overflade, at håndvægtene ikke laver ridser på gulvet.

Vi har også disse neoprenbelagte håndvægte i sæt af henholdsvis 1, 3 og 4 kg., hvis du ønsker andre enheder af vægte til din træning.

Kombiner eventuelt vægtene med en af vores tykke og behagelig træningsmåtter for at have et godt underlag til dine øvelser.

Samlet sæt

Med dette sæt af håndvægte 2 x 2 kg. er du klar til styrketræning. Ønsker du et større udvalg af vægte, kan du købe et samlet sæt og opnå en besparelse – Sæt med 8 håndvægte bestående af 2 styk vægte af henholdsvis 1, 2, 3 og 4 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndvægte 2 x 2 kg. Neoprenhåndvægte i sort.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din varekurv