Menu Luk

Håndvægte 2 x 1 kg. Neopren håndvægte i sort

99,00 kr.

Håndvægte 2X1 KG – Sæt med 2 neoprenbelagte håndvægte der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren, hvilket sikrer at du har et optimalt og sikkert greb om vægten når du træner. Neopren overfladen sikrer at du selv med svedige håndflader vil opleve at du holder godt fast uden problemer. Disse håndvægte er velegnet til enhver form for træning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sort håndvægte hvor overfladen er neoprenbelag, og enderne har flade sider der sikrer at de ikke ruller.

99 på lager

Håndvægte 2 x 1 kg. – Sæt med 2 neoprenbelagte håndvægte der sikrer et godt og sikkert greb.

Alle vores håndvægte er belagt med neopren. Dette sikrer, at du har et optimalt og sikkert greb om vægten, når du styrketræner. Neoprenoverfladen sikrer, at du, selv med svedige håndflader, vil opleve, at du har et godt greb. Disse håndvægte er velegnede til enhver form for styrketræning, hvor du benytter håndvægte. Eksempelvis fitness, aerobic eller styrketræning. 

Flotte sort håndvægte hvor overfladen er neoprenbelagt, og enderne har flade sider, der sikrer, at de ikke ruller.

Udover at sikre et godt og sikkert greb, bevirker den neoprenbelagte overflade også, at håndvægtene ikke laver ridser på gulvet. Vi har også disse neoprenbelagte håndvægte i henholdsvis 2, 3 og 4 kg., hvis du ønsker nogle med større vægt til din træning.

Kombiner eventuelt med en af vores tykke og behagelig træningsmåtter, hvis du ønsker at have et godt underlag til liggende øvelser.

Med dette sæt af håndvægte 2 x 1 kg. er du klar til træning. Ønsker du et større udvalg, kan du købe et samlet sæt og opnå en særdeles god besparelse. Sæt med 8 håndvægte hvor der er to vægte af henholdsvis 1, 2, 3 og 4 kg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndvægte 2 x 1 kg. Neopren håndvægte i sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din varekurv