Menu Luk

Kork Yoga Blok – Murstensform behageligt naturmateriale

69,00 kr.

Med en Kork Yoga blok får du en flot og funktionel yoga blok i et virkeligt godt materiale. Kork er meget behageligt at holde ved, og har en rigtig god stabilitet. En kork yoga blok er velegnet til alle, uanset om du er ny eller øvet.

Yoga blokken måler 8,8 cm i højden, 16,2 cm bredden og er 23,8 cm lang. En rigtig god størrelse der sikrer et godt og stablilt greb.

137 på lager

En kork yoga blok er et perfekt valg til dig, der ønsker en flot og stabil yoga blok i et naturmateriale. Kork er meget behageligt at holde ved, og har en rigtig god stabilitet.

En kork yoga blok er velegnet til alle, uanset om du er ny eller øvet yogaudøver. Anvendes som støtte og hjælp til udførelsen af en række forskellige yoga stillinger og øvelser. Dette er en virkelig god og flot “all round” yoga blok, der kan bruges både hjemme og i træningslokalet.

Yoga blokken måler 8,8 cm i højden, 16,2 cm bredden og er 23,8 cm lang. En god størrelse der sikrer et godt og stabilt greb.

Brug en yoga blok til forskellige balanceøvelser og til nogle lidt mere udfordrende stillinger. Et nødvendig rekvisit til dig der ønsker at kunne udføre nogle lidt mere avancerede yoga øvelser.

Kanterne er lidt afrundede, således den er behagelig at holde, men stadig har en tilpas plan flade til at være helt stabil og sikker.

Kombiner med en flot yogamåtte og tilhørende yoga håndklæde der passer i størrelsen

Kombiner eventuelt med en super flot og funktionel kork yogamåtte. Du kan se flere gode gode YOGA produkter her: Yogaudstyr

Eksempelvis flotte yogamåtter i TPE og tilhørende yogahåndlæder, der passer i størrelsen til at dække hele måtten. Derved opnår du en god svedabsorbering og en ekstra god komfort.

Se mere her: Yoga håndklæder eller køb en samlet pakke og opnå en stor besparelse Komplet yoga sæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kork Yoga Blok – Murstensform behageligt naturmateriale”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv