Menu Luk

Sand bag – Sandsække – Power Bag til træning 25 kg.

489,00 kr.

Effektiv træning med power bag – 25 KG

Power Bag, Sand Bag eller bare Sandsæk, er et alsidigt og praktisk træningsredskab, der kan give ekstra udfordring og styrketræning, ved at tilføre vægt til dine øvelser. Du kan anvende en power bag eller sand bag til til alle løfteøvelser, ligesom de giver ekstra træning hvis du løfter en power bag under gang eller løb. Ved eksempelvis squats, får du ekstra intensitet ved at kombinere med en sand bag/power bag. De findes i henholdsvis 10 kg., 15 kg, 20 kg og 25 kg.

Skal du lave liggende øvelser kan det være en rigtig god ide, at kombinere med et tyk træningsmåtte. Ønsker du at kombinere med en anden type vægte, er de mindre ankel og håndledsvægte rigtig smarte og funktionelle. Se mere her: Ankel og håndledsbægte.

9 på lager

Effektiv træning med power bag – 25 KG

Power Bag, Sand Bag eller bare Sandsæk, er et alsidigt og praktisk træningsredskab, der kan give ekstra udfordring og styrketræning, ved at tilføre vægt til dine øvelser. Du kan anvende en power bag eller sand bag til til alle løfteøvelser, ligesom de giver ekstra træning hvis du løfter en power bag under gang eller løb. Ved eksempelvis squats, får du ekstra intensitet ved at kombinere med en sand bag/power bag.

Sandsækken er meget mere behagelig at have på skuldrene end for eksempel håndvægte, kettlebells eller vægtstænger. Der er stærke håndtag så du har et godt greb både når du løfter og holder den. Skal du have den overskulderen er der gode håndtag i hver side.

Denne model fås i fire forskellige vægte, der hver har sin egen farve. De findes i henholdsvis 10 kg., 15 kg, 20 kg og 25 kg. Så det er muligt at finde den vægtklasse der passer til dig og de forskellige øvelser.

Med en power bag er det muligt at træne mange muskelgrupper og forbedre din udholdenhed. Power bags bliver også jævnligt brugt i bootcamp og crossfit, da det er et effktivt, holdbart og simpelt træningsredskab der virkeligt tilføre ekstra udfordringer til kendte øvelser. Du kan selvfølgelig bruge en sand bag både derhjemme, i træningscentret eller udenfor.

Skal du lave liggende øvelser kan det være en rigtig god ide, at kombinere med et tyk træningsmåtte.

Mindre vægte til ankel og håndled?

Ønsker du at kombinere med en anden type vægte, er de mindre ankel og håndledsvægte rigtig smarte og funktionelle. Her spænder du et vægtbånd omkring anklerne eller håndledet, hvorved til tilfører ekstra udfording til gang, løb, hop etc. Se mere her: Ankel og håndledsbægte.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sand bag – Sandsække – Power Bag til træning 25 kg.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv