Menu Luk

Plyo Soft Box / Jump box Nr. 3 – 90x75x45 cm.

1.699,00 kr.

Plyo Soft Box 45 cm. høj – Effektiv træning!

En Jump Box bruges til at træne musklerne i at kunne reagere hurtigt og kraftigt. Jump Box anvendes især til funktionel træning og specielt til såkaldt “Plyometrisk” træning. Deraf kommer også navnet Plyo boxe. “Soft” er inkluderet da denne type kasse er behagelig blød, men stadig stabil. Det er muligt at træne på boxene både i fitnesscentret, men i høj grad også som hjemmetræning.

Jump box nummer 3 er er 45 cm høj, 90 cm bred og 45 cm dyb. Det samlede sæt består af 4 størrelser, hvor højden øges med 15cm for hvert nummer. Du kan finde de forskellige størrelser her: Plyo Soft box nr. 1 – 15 cm højPlyo Soft box nr. 2 – 30 cm højPlyo Soft box nr. 4 – 60 cm høj

Få stor rabat ved at købe Plyo Soft Box Sæt med alle 4 størrelser.

17 på lager

Plyo Soft Box 45 cm høj – Effektiv træning!

En Jump Box bruges til at træne musklerne i at kunne reagere hurtigt og kraftigt. Jump Box anvendes især til funktionel træning og specielt til såkaldt “Plyometrisk” træning. Deraf kommer også navnet Plyo boxe. “Soft” er inkluderet da denne type kasse er behagelig blød, men stadig stabil.

Det er effektivt at træne jump på boxe, hvis man eksempelvis spiller badminton, håndbold, fodbold, amerikansk fodbold etc. hvor der er krav til hurtighed, hurtige stillingsændringer eller spring. Ligeledes til atletik eller brydning er denne form for træning også effektiv og fantastisk i forhold til at undgå skader. Ved atletik er det en effektiv træningsform for at forbedre spring, hurtige stillingsændringer, behov for hurtig reaktioner samt udnyttelse af høj kraft på kort tid.

Det er muligt at træne på boxene både i fitnesscentrt, men i høj grad også som hjemmetræning. Det kan være en fordel, men er ikke noget must, at have en træningsmakker.

Jump box i 4 forskellige højder

Denne jump box er nummer 3 i sættet og er 45 cm høj, 90 cm bred og 45 cm dyb. Det samlede sæt består af 4 størrelser, hvor højden øges med 15 cm. for hvert nummer. Du kan finde de forskellige størrelser her:

Alle boksene kan samles med en stærk velcro lukning, så højderne kan kombineres til lige det du ønsker. Når du har brug for udfordringer i din træning på jump box, kan du øge træningsintensiteten ved at træne med vægte.

Du kan eventuelt bruge håndvægte, ankel-/ håndledsvægte. Se her: Ankel/Håndledsvægte.

Plyo Soft Box – Polymetrisk træning

Plyometrisk træning stiller store krav til den fysiske kunne, og kendskab til den avancerede træningsform. Det anbefales at have en solid grundform, inden man påbegynder plyometrisk træning for at undgå skader. Til gengæld er denne træningsform, een der giver dig stor evne til at yde maximal kraft på kortest tid. Samtidig hermed trænes udnyttelse af reflekser, der beskytter musklerne mod overstrækning, hvis du eksempelvis skal udføre et spring/hop. Ved at træne plyometrisk opnås øget muskelvækst, bedre balancesans samt øget neuromuskulær koordinering – altså bedre samarbejde mellem muskelgrupperne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plyo Soft Box / Jump box Nr. 3 – 90x75x45 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv