Menu Luk

Træningsbold / Siddebold 95 cm. med Anti Burst – Kvalitet for pengene

169,00 kr.

Kvalitets træningsbold eller siddebold med Anti Burst. En rigtig god bold der kan anvendes til hjemmetræning eller som siddebold både på kontoret og i hjemmet.

Er der børn i hjemmet vil bolden helt naturligt blive brugt til leg og samtidig træning. Træner balancen og holdningen.

Anti Burst sikrer, at bolden ikke sprænger. Hvis der skulle komme et hul i den, vil luften sive ud stille og roligt.

Der medfølger pumpe og nåle.

206 på lager

Køb 10 stk og få 100 kr rabat.

Holdbar træningsbold/siddebold med Anti Burst til brug ved skrivebordet på arbejdet eller i hjemmet, til leg, til træning.
En træningsbold/siddebold er en fornuft investering, hvis du ønsker at give dig selv eller din familien et alternativ til at sidde på en stol eller sidde i sofaen. Det er en meget holdbar bold med Anti Burst, som betyder, at den ikke vil sprænge, hvis der går hul på den, men at luften vil sive ud stille og roligt. Bolden, som kan anvendes til mange formål, vil helt sikkert blive anvendt af hele familien, hvis blot den er tilgængelig i stuen.

  • Er den tilgængelig for børnene, vil de helt sikkert sidde på den eller rulle på den, hvorved de træner både muskler og balance. Et godt alternativ til en lænestol
  • Brug bolden som et træningsredskab i hjemmet. Bolden er et fantastisk produkt til øvelser, hvor du kan få styrket både dine ryg- og mavemuskler og forebygge at få ondt i ryggen
  • Har du en baby, som har svært ved at ligge på maven. Det er muligt at træne din babys evne til at løfte sig op fra underlaget, hvis du ruller babyen maveliggende hen over på bolden
  • Flere og flere anvender denne siddebold som et alternativ til den almindelig kontorstol. Den vil helt sikkert forbedre din siddestilling og styrker dine ryg- og mavemuskler, hvis du bruger den i dagligdagen som kontorstol.

Vælg størrelse

Bold str. 55/65 cm For under 130 – 160 cm. højde, til sidde ved bord og leg
Bold str. 75 cm. For 160 – 175 cm. højde til sidde ved bord og træning
Bold str. 85 cm. For 170 – 185 cm. højde til sidde ved bord og træning
Bold str. 95 cm. For over 185 cm. højde til sidde ved bord og træning
Bold str. 75/85 cm. Til træning med babyer over bold

Der medfølger til alle bolde en pumpe og to nåle til lukningen.

Vi har selv to bolde liggende i stuen, og de bruges rigtig meget. En stor på 85 cm. og en lille 65 cm. Vi voksne bruger den store ved spisebordet og på kontoret, samt vi træner vores ryg- og mavemuskler på den. Den lille bruger Nana ved TV og ved sofabordet. Desuden ligger hun ofte hen over den, når hun ser Ipad.

Har du brug for ideer til øvelser, uanset om det er til voksen, barn eller baby, så kontakt os endelig.

Vejledning til pumpning af din siddebold / træningsbold

Pump ikke bolden op over boldens størrelse. Første gang bolden pumpes op, må den pumpes til maks. 90% af den maksimale diameter. Vent 1 døgn før den benyttes eller pumpes helt op. Bolden har været tæt pakket og vil ”sætte sig” indenfor de første par dage, og det er helt normalt, at den skal have lidt ekstra luft.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træningsbold / Siddebold 95 cm. med Anti Burst – Kvalitet for pengene”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv