Menu Luk

Træningsbold / Siddebold med massageknopper 55 cm. med Anti Burst

99,00 kr.

Træningsbold/siddebold med massageknopper og Anti Burst. Til leg, træning, kontoret eller til spisebordet.
En træningsbold/siddebold med massageknopper er et fornuftigt køb, hvis du ønsker at give dig selv eller din familien et sundt alternativ til at sidde på en stol eller i sofaen. Denne bold har en overflade med massageknopper, der automatisk giver massage og har stimulerende effekt når den bruges.

For børnene er det en sjov bold der træner motorik og balance når barnet tumler og leger med og på bolden. Gennem leg med bolden træner børn muskelstyrke samtidig med at den virker som morotikbold og træner balancen.

Anti Burst sikrer, at bolden ikke sprænger. Hvis der skulle komme et hul i den, vil luften sive ud stille og roligt.

Der medfølger pumpe og nåle.

58 på lager

Køb 10 stk og opnå en stor besparelse

Træningsbold/siddebold med massageknopper og Anti Burst.

For børnene er denne bold, med massageknopper, en sjov bold, der træner motorik og balance, samt stimulere sensorisk, når barnet tumler og leger med og på bolden. Gennem leg virker bolden som motorikbold, der stimulerer til ro for urolige børn samt træner deres balancen. Massageknopperne gør også, at den er skøn at sidde på, da stimulering føles meget beroligende.

En træningsbold/siddebold med massageknopper er et fornuftigt køb, som er anvendelig til sjov leg og træning samt den kan anvendes i klasselokalet eller ved spisebordet. Bolden giver stimulation via massageknopperne, der giver ro for urolige børn, samtidig med at den for alle er god at sidde på.

Det er en meget holdbar bold med Anti Burst, som betyder, at den ikke vil sprænge, hvis der går hul på den, men at luften vil sive ud stille og roligt. Bolden, som kan anvendes til mange formål, vil helt sikkert blive anvendt af hele familien, hvis blot den er tilgængelig i stuen.

Mange fordele ved en træningsbold / siddebold med massageknopper

  • Opnå en stimulerende effekt ved anvendelse af en træningsbold/siddebold med massageknopper. Uanset om det er børn eller voksne.
  • Er den tilgængelig for børnene, vil de helt sikkert sidde på den eller rulle på den, hvorved de bliver beroliget og træner deres balance.
  • Et godt alternativ til en lænestol, og der opnås samtidig en stimulerende effekt af massageknopperne.
  • Brug bolden som et træningsredskab i hjemmet.
  • Bolden er et fantastisk produkt til øvelser, hvor du kan få styrket både dine ryg- og mavemuskler og forebygge at få ondt i ryggen
  • Flere og flere anvender denne siddebold som et alternativ til den almindelig kendte kontorstol. Den vil helt sikkert forbedre din siddestilling og styrke dine ryg- og mavemuskler, hvis du bruger den i dagligdagen som alternativ til en kontorstol eller stol.
  • Du kan læse mere om, hvorfor en siddebold er god for kroppen på Fysioterapeut Helle Røges blog: Hvorfor ikke sidde ned hele dage

Vælg størrelse

Bold str. 55 cm Op til 135 cm. højde, til sidde ved bord og leg
Bold str. 65 cm. Under 175 cm. højde til sidde ved bord og træning

Der medfølger til alle bolde en pumpe og to nåle til lukningen. Du kan se alle typer og størrelser af siddebolde her: Kategori Siddebolde

Vi bruger selv siddebolde

Vi har selv to bolde liggende i stuen, og de bruges rigtig meget. Vi voksne bruger den store ved spisebordet og på kontoret, samt når vi træner vores ryg- og mavemuskler på den. Vores datter Nana bruger den regelmæssigt ved TV og ved sofabordet. Desuden ligger hun ofte hen over den, når hun ser Ipad.

Har du brug for ideer til øvelser? Uanset om det er til voksen, barn eller baby, så kontakt os endelig og vores egen fysioterapeut vil hjælpe dig. Skriv eventuelt en mail til kontakt@nemhjem.dk

Vejledning til pumpning af din siddebold

Pump ikke bolden op over boldens størrelse. Første gang bolden pumpes op, må den pumpes til maks. 90% af den maksimale diameter. Vent 1 døgn før den benyttes eller pumpes helt op. Bolden har været tæt pakket og vil ”sætte sig” indenfor de første par dage, og det er helt normalt, at den skal have lidt ekstra luft.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træningsbold / Siddebold med massageknopper 55 cm. med Anti Burst”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv