Menu Luk

Sjippetov “Speedrope” med plastbelagt stålwire – 280 cm længdejusterbar sjippetov

39,00 kr.

Sjippetov / Speedrope i høj kvalitet til både træning og leg. Belagt stålwire der sikrer god stabilitet og virkelig høj slidstyrke. Perfekt til dem der også ønsker at træne sjipning med høj fart.

Dette sjippetov / speedrope sælges til en virkelig lav pris – klart Danmarks billigste.

At træne med et sjippetov er faktisk en rigtig god måde at styrke grundformen, hurtigheden og balancen. At bruge et sjippetov er en god og sjov motionsform for både børn og voksne.

Dette sjippetov er 280 cm langt og kan nemt justeres i længden ved hjælp af to skruer der løsnes og strammes med fingrene.

47 på lager

Sjippetov til både træning og leg. At træne med et sjippetov er faktisk en rigtig god og sjov måde at styrke konditionen, hurtigheden, og balancen. Man kan selv bestemme farten, og dermed hvor hårdt det skal være. At bruge et sjippetov er en god motionsform for både børn og voksne. Og samtidig med er det en meget effektiv måde til fedtforbrænding.

Sjipning er både til leg og træning for alle aldre.

Dette sjippetov er 280 cm langt og med gode håndtag, der er udført i plast. Selve sjippetovet er en plastbelagt stålwire, der sikrer en god stabilitet frem for sjippetov af ren plast. Sjippetov er derfor også meget egnet til dem, der ønsker sjipning med høj fart. Vi sælger dette kvalitets sjippetov til en virkelig god pris set i forhold til kvaliteten.

Når du sjipper bruger du hele kroppen, og du får derved brugt mange forskellige muskler. Du træner kroppen og øver samtidig balance og koordinationen mellem bevægelserne. Et sjippetov er et af de mest simple redskaber at træne med, og samtidig er det både sjovt og overraskende god træning af hele kroppen.

De fleste børn elsker også at bruge et sjippetov, når først lige teknikken og koordinationen er kommet lidt på plads. Det kan være en meget udfordrende og udviklende træning for børn. Der er næsten uendeligt mange muligheder for forskellige øvelser, efterhånden som teknikken bliver bedre. At sjippe i længere tid stiller store krav til udholdenheden og giver dermed god træning af kredsløbet og grundform.

Kombiner eventuelt sjipning med en luksus træningsmåtte

Det er vigtigt at kombinere konditionstræning med styrketræning. Det kan eksempelvis være øvelser på gulv, og dertil vil det være en rigtig god ide at kombinere med en træningsmåtte, så det er komfortabelt og sikkert at lave øvelser på gulvet. Derudover en vores luksus træningsmåtte på 15 mm tykkelse perfekt til børnenes leg eller gymnastik på gulvet, både hjemme og i idrætsklubben. Du kan finde flere træningsartikler i høj kvalitet til meget rimeligt priser her: Træningsartikler

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjippetov “Speedrope” med plastbelagt stålwire – 280 cm længdejusterbar sjippetov”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv