Menu Luk

Foam Roller glat overflade 15 x 30 cm letvægt EPE

78,00 kr.

Denne foam roller er udført i EPE skum, der giver en letvægts foam roller med god fasthed, der beholder formen under tryk. Overfladen er glat for at give mindre tryk, end typerne med triggerpoints.

Denne Foam Roller er 15 cm. i diameter og 30 cm. lang. En god og handy størrelse, der er god at massere enkelte muskler, bindevæv og mindre overflader.

En Foam Roller er et fornuftigt redskab i et hvert hjem, hvor der dyrkes motion, eller ved behov for genoptræning.

Med en Foam Roller kan du få løst op for spændt muskulatur, få gang i kredsløbet og mindsket ømhed efter træning.

 

76 på lager

Foam Roller med glat overflade er et fornuftigt lille redskab at have til at forebygge eller afhjælpe ømme muskler og stramt bindevæv. En Foam Roller stimulerer til øget blodgennemstrømningen i både muskler og bindevæv. Den kan med fordel anvendes både før og efter en træning for hurtigere restituering og for at øge smidigheden.

Den er nem at bruge for alle, uanset om det er i forbindelse med styrketræning, yoga, løbetræning, fysioterapi eller genoptræning. Kort sagt til alt hvor musklerne og eller bindevæv har behov for øget blodgennemstrømning via massage og smidighedstræning.

Denne Foam Roller er udført i EPE skum, der giver en letvægts Foam Roller med god fasthed, der beholder formen under tryk. Overfladen er glat for at give mindre tryk end typerne med triggerpoints. Med en Foam Roller i EPE skum får du en mere fast og stabil Foam roller end ved at købe en i EVA skum.

Foam Rolleren har en glat overflade, og er 15 cm. i diameter og 30 cm. lang. En god og handy størrelse, der er god at massere enkelte muskler og mindre overflader. Skal du bruge en længere model, der ved at have en større overflade giver et mindre tryk, og kræver mindre balance, kan du finde den her:

Rul de ømme områder over Foam Rolleren, og det vil giver dig:

  • Mindre spændinger i kroppen – du får løst op for spændt muskulaturen
  • Det øger blodtilstrømningen og mobiliteten i den enkelte muskel og bindevævet omkring musklen
  • Ved at øge blodgennemstrømningen fjernes affaldsstoffer fra musklerne, og de vil hurtigere kunne restituere
  • Mulighed for at varme dine muskler op inden træning
  • Mindre ømhed i musklerne efter træning, når du bruger den efter træning
  • Forebyggelse af skader, når du varmer dine muskler op med Foam Rolleren inden træning
  • Pænere ar efter operation. Efter operation sker det at hudlagene vokser sammen, og man får et hårdt arvæv, hvis man ikke får hudlagene skilt fra hinanden. Du kan løsne arvæv og eventuelt mindske det, hvis du bruger en Foam Roller på området.

Brug ikke Foam Roller på knæ og albue.

Anvend gerne denne Foam Roller på en træningsmåtte for at få en bedre komfort – Se udvalget af træningsmåtter her Træningsmåtter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foam Roller glat overflade 15 x 30 cm letvægt EPE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv