Menu Luk

Foam Roller Halv 7,5 cm x 45 cm letvægt EPE

99,00 kr.

Effektiv udstrækning med halv foamroller

En Foam Roller Halv er virkelig effektiv til udstrækning af blandt andet lægmuskler. Det er nemt at holde balancen på denne foamroller, da den har en plan side, og derved ligger fast på underlaget. Stå med hælen på jorden og forfoden på “Foam roller halv” hvorved du vil opnå en god udstrækning af lægmusklen. Denne foam roller er desuden også meget anvendelig til udstrækning af ryg etc. hvor du ønsker en foam roller der ligger fast, og er knap så høj som de runde foam rollere. Anvedes desuden til alle niveauer af pilates.

Højde 7,5 cm og en længde på 45 cm.

95 på lager

Effektiv udstrækning med halv foamroller

En Foam Roller Halv er virkelig effektiv til udstrækning af blandt andet lægmuskler. Det er nemt at holde balancen på denne foamroller, da den har en plan side, og derved ligger fast på underlaget. Stå med hælen på jorden og forfoden på “Foam roller halv” hvorved du vil opnå en god udstrækning af lægmusklen. Denne foam roller er desuden også meget anvendelig til udstrækning af ryg etc. hvor du ønsker en foam roller der ligger fast, og er knap så høj som de runde foam rollere.

Udover at være god til udstrækning, anvendes en foam roller halv også til balancetræning. Den har også fundet sin plads indenfor genoptræning, hvor den ofte bliver brugt. Til balancetræning vendes foram roller halv med den plane side opad, så man står på en plan falde, og holder balancen. Til denne øvelse kan der anvedes 2 stk foam roller halv, hvorved hver fod placere på en foam roller.

Udover at blive anvendt til udstrækning og muskelafspænding efter træning, eller genoptræning, anvendes denne type foam roller også til alle niveauer af pilates træning, som en god og stabilt liggende foam roller.

Foam Rolleren er udført i EPE skum, der giver en letvægts Foam Roller med god fasthed, der holder formen under tryk. Overfladen er jævn så trykket er ensartet i hele området. Med en Foam Roller i EPE skum får du en mere fast og stabil Foam Roller end ved at købe en i EVA skum, der ikke holder formen i samme grad.

Anvend gerne denne Foam Roller på en træningsmåtte for at få en bedre komfort – Se udvalget af træningsmåtter her Træningsmåtter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foam Roller Halv 7,5 cm x 45 cm letvægt EPE”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv