Menu Luk

Yogasæt i kork – Flot kork yogamåtte og 2 kork yogablokke

(1 kundeanmeldelse)

319,00 kr.

Køb et utroligt flot og funktionelt kork yogasæt – Et sæt for den der virkelig ønsker høj kvalitet. Danmarks bedste priser på kvalitets yoga produkter.

Kork yogamåtte og 2 matchende kork yogablokke.

Med et yogasæt i kork og TPE får du både høj komfort og rigtig god kvalitet, der samtidig er naturlig og miljøvenlig. Yogamåtten har et super flot udseende. En yogamåtte i kork og TPE er også yderst velegnet til både fitness og pilates.

Stor måtten der måler 61×183 cm, nem at rulle sammen og tage med på farten.

Denne måtte er desuden meget skridsikker, så du kan udføre øvelser sikkert. En måtte i kork og TPE er desuden elastisk uden at være blød, hvilket sikrer, at du har god balance og samtidig god komfort.
Lowest price at PriceRunner

Stor besparelse
Kvalitet til markedets bedste priser

38 på lager

Yogasæt i kork er et utroligt flot og meget behageligt materiale. Sættet består en en kork yogamåtte og dertil 2 matchende kork yogablokke.

Yogamåtten

Lang yogamåtte i kork med underside i det miljøvenlige TPE. Måtten er 61 cm bred og hele 183 cm lang, hvilket sikrer, at den er tilpas stor til at udføre de forskellige øvelser samt give støtte til hele kroppen. En virkelig god yogamåtte i et lækkert materiale med god komfort. Måtten er 5 mm tyk, og har en meget høj slidstyrke.

Denne kork yogamåtte er desuden meget skridsikker, så du kan udføre øvelser sikkert på den. Denne måtte er desuden elastisk uden at være blødt, hvilket sikrer, at du har en god balance og samtidig god komfort.

Med en kork yogamåtte får du både komfort og rigtig god kvalitet, der samtidig er naturlig og miljøvenlig. Yogamåtten har et super flot udseende, og er yderst velegnet til både fitness og pilates.

Måtten kan anvendes af såvel børn som voksne, og uanset om du ønsker at træne i et center eller hjemme, er denne måtte med garanti et godt valg. Måtten er let og nem at rulle sammen og transportere eller lægge til side.

Selv om måtten kaldes en yogamåtte er den også meget anvendelig som almindelig træningsmåtte, hvor du har brug for en fast og skridsikker måtte med god komfort.

Du kan rengøre måtten meget nemt ved at tørre den over med en fugtig klud.

Yogablokke i Kork

En kork yoga blok er et perfekt valg til dig der ønsker en flot og stabil yoga blok i et naturmateriale. Kork er meget behageligt at holde ved, og har en rigtig god stabilitet.

En kork yoga blok er velegnet til alle, uanset om du er ny eller øvet. Anvendes som støtte og hjælp til udførelsen af en række forskellige yoga stillinger og øvelser. Dette er en virkelig god og flot “all round” yoga blok, der kan bruges både hjemme og i træningslokalet.

Yoga blokken måler 8,8 cm i højden, 16,2 cm bredden og er 23,8 cm lang. En god størrelse der sikrer et godt og stablilt greb.

Brug en yoga blok til forskellige balanceøvelser og til nogle lidt mere udfordrende stillinger. Et nødvendig rekvisit til dig der ønsker at kunne udføre nogle lidt mere avancerede yoga øvelser.

Kanterne er lidt afrundede, således den er behagelig at holde, men stadig har en tilpas plan flade til at være helt stabil og sikker.

Kombiner et Yogasæt i kork med et yoga håndklæde

Det kan være en rigtig god ide at kombinere yogamåtten med et yogahåndklæde. Vores yogahåndklæde passer i størrelsen til at dække hele måtten. Derved opnår du en god svedabsorbering og en ekstra god komfort. Se mere her: Yogahåndklæde i mikrofiber

1 anmeldelse af Yogasæt i kork – Flot kork yogamåtte og 2 kork yogablokke

  1. Dan Jensen (verificeret ejer)

    Fantastisk kvalitet til billige penge.
    Hurtig forsendelse.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv