Menu Luk

Sjippetov i læder med håndtag i træ.

69,00 kr.

Dette sjippetov fra er i læder med træhåndtag i en god størrels, så du har godt greb. Et sjippetov er ideelt til at træne styrke/kredsløbstræning med høj puls, eller som brug til opvarmning inden træning.

Dette sjippetov er lavet i naturlige materialer. Selve tovet er i stærk læder på ca. 6 mm tykkelse, håndtagene er i træ og der er metal kuglelejer i håndtaget, hvilket sikrer at det glider let og gnidningsløst rundt. Træhåndtaget har en længde på ca. 14 cm og er formet så det ligger godt og sikkert i hånden. Et virkeligt lækkert kvalitets sjippetov i naturlige materialer.

195 på lager

Dette sjippetov fra er i læder med træhåndtag i en god størrels, så du har godt greb. Et sjippetov er ideelt til at træne styrke/kredsløbstræning med høj puls, eller som brug til opvarmning inden træning.

Dette sjippetov er lavet i naturlige materialer. Selve tovet er i stærk læder på ca. 6 mm tykkelse, håndtagene er i træ og der er metal kuglelejer i håndtaget, hvilket sikrer at det glider let og gnidningsløst rundt. Træhåndtaget har en længde på ca. 14 cm og er formet så det ligger godt og sikkert i hånden.

Et virkeligt lækkert kvalitets sjippetov i naturlige materialer.

Sjipning er både til leg og træning for alle aldre.

Når du sjipper bruger du hele kroppen, og du får derved brugt mange forskellige muskler. Du træner kroppen og øver samtidig balance og koordinationen mellem bevægelserne. Et sjippetov er et af de mest simple redskaber at træne med, og samtidig er det både sjovt og overraskende god træning af hele kroppen.

De fleste børn elsker også at bruge et sjippetov, når først lige teknikken og koordinationen er kommet lidt på plads. Det kan være en meget udfordrende og udviklende træning for børn. Der er næsten uendeligt mange muligheder for forskellige øvelser, efterhånden som teknikken bliver bedre. At sjippe i længere tid stiller store krav til udholdenheden og giver dermed god træning af kredsløbet og grundform.

Kombiner eventuelt sjipning med en luksus træningsmåtte

Det er vigtigt at kombinere konditionstræning med styrketræning. Det kan eksempelvis være øvelser på gulv, og dertil vil det være en rigtig god ide at kombinere med en træningsmåtte, så det er komfortabelt og sikkert at lave øvelser på gulvet. Derudover en vores luksus træningsmåtte på 15 mm tykkelse perfekt til børnenes leg eller gymnastik på gulvet, både hjemme og i idrætsklubben. Du kan finde flere træningsartikler i høj kvalitet til meget rimeligt priser her: Træningsartikler

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sjippetov i læder med håndtag i træ.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv