Menu Luk

Kork Roller 10 x 45 cm – Massagerulle i kork

198,00 kr.

Kork roller – Flot og lækkert naturmateriale

En massagerulle i kork materiale, er et skønt redskab at have til at forebygge ømme muskler før træning eller til at massere ømme muskler efter træning. Kork rolleren er også god til at løsne op for stramt bindvæv og øge smidigheden.

Ønsker du en luksus massagerulle, skal du vælge denne model i kork. Kork er et naturmateriale, som er lækkert at træne med. Det er antibakterielt og dermed et materiale, der er nemt at holde rent. Udover at være et godt produkt er en kork foam roller også meget flot sammenlignet med foam rollers i andre materialer.

Denne kork roller har en glat overflade, og den er 10 cm. i diameter og 45 cm lang.

85 på lager

Kork roller – Flot og lækkert naturmateriale

En kork roller, er et skønt redskab at have til at forebygge ømme muskler før træning eller til at massere ømme muskler efter træning. Kork rolleren er også god til at løsne op for stramt bindvæv og øge smidigheden.

Ønsker du en luksus foam roller, skal du vælge denne model i kork. Kork er et naturmateriale, som er lækkert at træne med. Samtidig med er kork et af naturens mest bæredygtige materialer. Det er antibakterielt og dermed et materiale, der er nemt at holde rent. Udover at være et godt produkt er en kork masagrulle også meget flot sammenlignet med foam rollers i andre materialer.

Med en kork roller får du øget blodgennemstrømningen og løsenet musklerne og stramt bindevæv på en enkel måde. Den er nem at bruge for alle, uanset om det er i forbindelse med styrketræning, yoga, løbetræning, fysioterapi eller genoptræning. Kort sagt til alt hvor musklerne og bindevæv har behov for massage og smidighed.

Denne massagerulle har en glat overflade, og den er 10 cm. i diameter og hele 45 cm. Lang. Dens naturlige opbygning, idet den er i kork, bidrager til et stærkt og godt tryk, der adskiller sig fra en traditionel foam roller i et skum-materiale.

At anvende en kork roller er ganske let. Rul de ømme områder over Foam Rolleren, og det vil giver dig:

  • Mindre spændinger i kroppen – du får løst op for spændt muskulaturen
  • Øget blodtilstrømningen og mobilitet i den enkelte muskel
  • Øget blodgennemstrømningen, som fjerner affaldsstoffer fra musklerne, og de vil hurtigere kunne restituere
  • Simpel og nem opvarmning af muskler inden træning, som forebygge skader
  • Mindsket ømhed i musklerne efter træning
  • Mulighed for at mindske hårdt arvæv efter operation. Det sker, at hudlagene vokser sammen efter operation, og man får et hårdt arvæv. Du kan løsne arvæv og eventuelt mindske det, hvis du bruger en Foam Roller på området.

Brug ikke en massagrulle på knæ og albue. Anvend gerne denne kork roller på en træningsmåtte for at få en bedre komfort – Se udvalget af træningsmåtter her Træningsmåtter

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kork Roller 10 x 45 cm – Massagerulle i kork”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv