Menu Luk

Blomsterskum i blok Grøn “Halvfast”. Pakketilbud med 20 stk til 199,- kr – KUN 9,95 kr/stk.

199,00 kr.

Blomsterskum med lidt større fasthed.

Blomsterskum bruges til at holde blomsterdekorationer friske, samtidig med at blomsterskummet kan holde på stilkene. Denne type blomsterskum har en lidt større fasthed end den klassiske OASIS, hvilket kan være en fordel ved lidt længere eller tungere blomster. Udover at være lidt fastere har den præcis samme funktion som den klassiske blomsterskum fra OASIS. Brug det til friske afskårende blomster, grene  eller hvad du ønsker i dine buketter. Når massen har optaget vand har du en perfekt base for blomsterdekorationer. Blokkene måler 11x22x6,8 cm. Blomsterskummet er en super behagelig produkt, som er nemt at arbejde med. Mulighederne er mange, så slip kreativiteten løs og skab smukke blomsterdekorationer. Du kan nemt tilpasse størrelsen på blomsterskummet med en almindelig kniv.

Ønsker du denne type blomsterskum i en mindre mængde kan du se mere her: Halvfast blomsterskum

18 på lager

40 stk. Blomsterskum med lidt større fasthed.

Blomsterskum bruges til at holde blomsterdekorationer friske, samtidig med at skummet kan holde på stilkene. Denne type blomsterskum har en lidt større fasthed end den klassiske OASIS, hvilket kan være en fordel ved lidt længere eller tungere blomster. Udover at være lidt fastere har den præcis samme funktion som den klassiske blomsterskum fra OASIS. Brug det til friske blomster, grene eller hvad du ønsker i dine buketter. Når massen har optaget vand har du en perfekt base til blomsterdekorationer.

Det er vigtigt, at skummet får lov at trække vand til det helt er gennemvædet. Pres ikke skummet under vandet. Tryk det heller ikke sammen, man lad skummet få tid til at opsuge alt det vand, det kan suge. Presses det, kan der opstår lufthuller, hvor skummet ikke bliver vådt. Derved kan blomsterne ikke suge vand fra blomsterskummet, hvis stilkene rammer tørre pletter.

Hver blok måler 6,8 x 11 x 22 cm. Blomsterskummet er et super behagelig produkt, som er nemt at arbejde med. Mulighederne er mange, så slip kreativiteten løs og skab smukke blomsterdekorationer. Du kan nemt tilpasse størrelsen på blomsterskummet med en almindelig kniv.

Ønsker du den velkendte OASIS kan du ligeledes finde denne her: OASIS våd blomsterskum eller Blomsterskum til tørrede blomster.

Sælges også enkeltvis

Skal du ikke bruge så meget blomsterskum, er det også muligt at købe blokkene enkeltvist – Se mere her: Halvfast blomsterskum.

Du kan eventuelt kombinere blomsterskum og bindesnor, når du laver dine buketter. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterskum i blok Grøn “Halvfast”. Pakketilbud med 20 stk til 199,- kr – KUN 9,95 kr/stk.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv