Menu Luk

Blomsterskum i blok “Halvfast” grøn blomsterskum til blomsterdekorationer.

12,95 kr.

Blomsterskum med lidt større fasthed.

Blomsterskum bruges til at holde blomsterdekorationer friske, samtidig med at blomsterskummet kan holde på stilkene. Denne type blomsterskum har en lidt større fasthed end den klassiske OASIS, hvilket kan være en fordel ved lidt længere eller tungere blomster. Udover at være lidt fastere har den præcis samme funktion som den klassiske blomsterskum fra OASIS. Brug det til friske afskårende blomster, grene  eller hvad du ønsker i dine buketter. Når massen har optaget vand har du en perfekt base for blomsterdekorationer. Blokkene måler 11x22x6,8 cm.

Det er vigtigt at blomsterskummet får lov at trække vand til det helt er gennemvædet. Pres ikke blomsterskummet under vandet eller tryk det sammen, man lad skummet få tid til at opsuge vandet. Presses det kan der opstår lufthuller hvor blomsterskummet ikke bliver vådt. Derved kan blomsterne ikke suge vand fra blomsterskummet, hvis stilkene rammer tørre pletter.

Blomsterskummet er en super behagelig produkt, som er nemt at arbejde med. Mulighederne er mange, så slip kreativiteten løs og skab smukke blomsterdekorationer. Du kan nemt tilpasse størrelsen på blomsterskummet med en almindelig kniv.

Mængderabat ved køb af hele kasser – Se mere her: Halvfast blomsterskum i hele pakker til kun 9,95 kr/stk.

366 på lager

Blomsterskum med lidt større fasthed.

Blomsterskum bruges til at holde blomsterdekorationer friske, samtidig med at blomsterskummet kan holde på stilkene. Denne type blomsterskum har en lidt større fasthed end den klassiske OASIS, hvilket kan være en fordel ved lidt længere eller tungere blomster. Udover at være lidt fastere har den præcis samme funktion som den klassiske blomsterskum fra OASIS. Brug det til friske afskårende blomster, grene  eller hvad du ønsker i dine buketter. Når massen har optaget vand har du en perfekt base for blomsterdekorationer.

Det er vigtigt at blomsterskummet får lov at trække vand til det helt er gennemvædet. Pres ikke blomsterskummet under vandet eller tryk det sammen, man lad skummet få tid til at opsuge vandet. Presses det kan der opstår lufthuller hvor blomsterskummet ikke bliver vådt. Derved kan blomsterne ikke suge vand fra blomterskummet, hvis stilkene rammer tørre pletter.

Hver blok måler 6,8 x 11 x 22 cm. Blomsterskummet er en super behagelig produkt, som er nemt at arbejde med. Mulighederne er mange, så slip kreativiteten løs og skab smukke blomsterdekorationer. Du kan nemt tilpasse størrelsen på blomsterskummet med en almindelig kniv.

Mængderabat ved køb af hele kasser:

Skal du lave et større arrangement, eller bruger du bare blomsterskum ofte, kan du med fordel købe en hele kasse med 40 stk og opnå mængderabat, så stk prisen kun er 9,95 kr. – Se mere her: Halvfast blomsterskum i hele pakker.

Du kan eventuelt kombinere blomsterskum og bindesnor når du laver dine buketter. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterskum i blok “Halvfast” grøn blomsterskum til blomsterdekorationer.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv