Menu Luk

Opbindingssnor natur Jutesnor – Flot rustik kvalitet. Rulle med ca. 100 meter / 200 Gram

19,00 kr.

Opbindingssnor – Flot rustik kvalitet

Denne type opbindingssnor er helt perfekt til opbinding af alle typer af planter – både i haven,  i drivhuset eller indendørs til potteplanter og lignende. Dette er en ufarvet opbindingssnor, der med det naturlige og flotte rustikke udseende kan anvendes til rigtig mange formål. Derudover er dette en meget holdbar type snor. Jute er lavet af naturlige plantefibre, hvorfor det er 100% nedbrydeligt. Denne rulle opbindingssnor indeholder ca. 100 meter og vejer ca. 200 gram.

183 på lager

Opbindingssnor – Flot rustik kvalitet

Denne type opbindingssnor er lavet af 100% plantefibre. Den er helt perfekt til opbinding af alle typer af planter – både i haven,  i drivhuset eller indendørs til potteplanter og lignende. Dette er en ufarvet snor, der med det naturlige og flotte rustikke udseende kan anvendes til rigtig mange formål. Derudover er dette en meget holdbar type snor og derfor af stor kvalitet.

Snoren er brugbar til at opbinding af for eksempel tomatplanter, agurkeplanter om de er i drivhus eller i haven. Den er anvendelig til opbinding af større planter i både haven og indendørs potteplanter.

Udover til opbinding brugen jutesnor/ jutegarn til mange andre formål ude og inde. Mange bruger også storen til eksempelvis binding af blomsterbuketter og til andre forskellige hobbyprojekter.

Jute er lavet af naturlige plantefibre, hvorfor det er 100% nedbrydeligt og derved meget klimavenligt.

Denne rulle indeholder ca. 100 meter og vejer ca. 200 gram.

Ønsker du samme snor i grøn, finder du den her: Opbindingssnor Grøn

Du kan se flere små praktiske haveredskaber her: Haveredskaber, termometer i træ eller planteskilte/plantelabels i træ
Lowest price at PriceRunner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opbindingssnor natur Jutesnor – Flot rustik kvalitet. Rulle med ca. 100 meter / 200 Gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv