Menu Luk

Opbindingssnor i grøn – Jutesnor – Flot rustik kvalitet. Rulle med ca. 100 meter / 200 Gram

29,00 kr.

Flot rustik og holdbar kvaltitet

Denne type opbindingssnor i grøn er helt perfekt til opbinding af alle typer af planter – både i haven,  i drivhuset eller indendørs til potteplanter og lignende. Den grønne farve kan virke mindre tydelig når der er tale om grønne planter. Dette opbindingsnor har et lidt rustikt udseende, hvilket gør det det rent visuelt ser rigtig flot og naturligt ud. Deruder er dette en megte holdbar opbindingssnor. Grøn jutesnor bruges også til mange andre formål som hobbyprojekter, blomsterdekorationer mv.

Jute er lavet af naturlige plantefibre, hvorfor det er 100% nedbrydeligt. Denne rulle opbindingssnor indeholder ca. 100 meter og vejer ca. 200 gram.

290 på lager

Opbindingssnor i grøn – Flot rustik kvaltitet

Denne type opbindingssnor i grøn er helt perfekt til opbinding af alle typer af planter – både i haven,  i drivhuset eller indendørs til potteplanter og lignende. Den grønne farve kan virke mindre tydelig når der er tale om grønne planter. Dette opbindingsnor har et lidt rustiukt udseende, hvilket gør det det rent visuelt ser rigtig flot og naturligt ud. Deruder er dette en megte holdbar opbindingssnor.

Udover til opbinding brugen grøn jutesnor/ jutegarn til mange andre formål ude og inde. Eksempelvis til binding af blomsterbuketter og forskellige hobbyprojekter.

Jute er lavet af naturlige plantefibre, hvorfor det er 100% nedbrydeligt.

Denne rulle opbindingssnor indeholder ca. 100 meter og vejer ca. 200 gram.

Ønsker du opbindingssnor i naturfarven er det også en mulighed at købe, den samme størrelse rulle i naturfarve her: Jutegarn /opbindingssnor Naturfarve

Du kan se flere små praktiske haveredskaber her: Haveredskaber, termometer i træ eller planteskilte/plantelabels i træ
Lowest price at PriceRunner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opbindingssnor i grøn – Jutesnor – Flot rustik kvalitet. Rulle med ca. 100 meter / 200 Gram”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv