Menu Luk

OASIS Blomsterskum med plastskål – Borddesign 6 cm til blomsterdekorationer

14,95 kr.

OASIS Blomsterskum til bordekorationer – Firkanter med smart plastskål til vand.

Med disse smarte Oasis til bordekorationer kan du smart og nemt lave fine borddekorationer. Blomsterskummet er det velekndte OASIS, våd blomsterskum af høj kvalitet, der er skåret i en lille firkant, hvoraf to tredjedele er i en hvid plastikskål. Ved hjælp af den smarte plastskål kan du holde dekorationerne friske i lang tid, ved blot at hælde vand, eventuelt med næring til friske blomster i og derefter indsætte en lille bordbuket.

De fine OASIS bordesign måler ca. 6 cm x 5,5 cm, og er perfekte til små fine bordarrangementer.

Køb 24 stk for kun 299,- kr. Skal du lave et større arrangement, kan du med fordel køb en hel pakke med 24 stk og få mængderabat.

30 på lager

Køb 24 stk for kun 299,- kr.

OASIS Blomsterskum til bordekorationer – Firkanter med smart plastskål til vand.

Med disse smarte Oasis til bordekorationer kan du smart og nemt lave fine borddekorationer. Blomsterskummet er det velkendte OASIS, våd blomsterskum af høj kvalitet, der er skåret i en lille firkant. Heraf to tredjedele er i en hvid plastikskål. Ved hjælp af den smarte plastskål kan du holde dekorationerne friske i lang tid. Dette ved blot at hælde vand, eventuelt med næring til friske blomster i og derefter indsætte en lille bordbuket.

De fine OASIS bordesign måler ca. 6 cm x 5,5 cm, og er perfekte til små fine bordarrangementer.

Køb af 24 stk. for kun 299,- KR.  Skal du lave et større arrangement, kan du med fordel købe en hel pakke svarende til 24 stk., hvorved du opnår mængderabat.

Blomsterne og andet grønt i dine dekorationer forbliver friske i meget lang tid på grund af Oasis vandindhold, der sikres gennem plastskålen. Du kan også dekorere den hvide skål kreativt med noget blomsterpapir, dekorative bånd og noget farve.

Ønsker du eventuelt den helt klassiske OASIS uden skål, kan du finde de klassiske blokke her: Mængderabat på OASIS

Du kan eventuelt kombinere blomsterskum og bindesnor, når du laver dine buketter. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OASIS Blomsterskum med plastskål – Borddesign 6 cm til blomsterdekorationer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv