Menu Luk

Løgnet/Netsække til blomsterløg 5,0 Kg

3,95 kr.

Løgnet til opbevaring af løg, blomsterløg, blomsterknolde med mere. Dette løgnet har en smart og praktisk snørelukning, der gør det nemt og hurtigt at lukke og åbne.

Dette løgnet er Lavet i solid plastnet der sikrer at nettet er holdbart og samtidig giver mulighed for god luftcirkulation.

Denne model måler 32 X 48 cm og kaldes også 5,0 kg. Disse netsække eller løgnet er enten røde eller gule, men begge er af helt samme kvalitet.

966 på lager

Netsække/løgnet til opbevaring af løg, blomsterløg, blomsterknolde med mere. Dette løgnet har en smart og praktisk snørelukning, der gør det nemt og hurtigt at lukke og åbne.

Dette løgnet er lavet i solid plastnet, der sikrer, at nettet er holdbart, og samtidig giver mulighed for god luftcirkulation.

Denne model måler 32 X 48 cm og kaldes også 5,0 kg. Disse løgnet / netsække er røde eller gule men begge er af helt samme slags og kvalitet. Det er blot farven der er forskellig.

Det er en god ide at opbevare dine løg/blomsterløg i ophængte netsække, da det giver de bedste betingelser for god luftcirkulation omkring løgene. Når løgene er tørre, opbevares de bedst i en netsæk/løgnet på et tørt, køligt og frostfrit sted.

Har du brug en en mindre netsæk, har vi også en model på 26 X 40 cm., der også kaldes for 2,5 kg. Se her: Netsække i 2,5 kg

Disse sække er også gode som kartoffelsække.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Løgnet/Netsække til blomsterløg 5,0 Kg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din varekurv