Menu Luk

Battlerope 9 meter – Ø50 mm. Effektiv styrketræning og konditionstræning.

599,00 kr.

Battlerope – Super effektiv træning

Et Battlerope er et tyk og stærkt reb, der bruges som et multifunktionelt træningsredskab til både styrketræning og konditionstræning.

Et multifunktionelt reb, der er anvendelig til at træne både hjemme og i træningscentert. Et uundværligt redskab, når du ønsker at lave funktionel træning på højt niveau, med en høj intensitet. Det er muligt, at anvende det både indendørs og udendørs. Samtidig med at pulsen hurtig vil stige, får du styrket muskler både i ryg, arme, mave, ben og bagdel.

  • Tykkelse på 50 mm
  • Super holdbart nylon materiale og belægning der sikrer et godt greb
  • Flot design i sort med gul stribe

Samme type battlerope i 38 mm tykkelse findes her: 9 meter Ø38. Ønsker du et længere battlerope på 12 meter findes de her: 12 meter Ø38 eller 12 meter Ø50.

30 på lager

Battlerope – Super effektiv træning

Et Battlerope 9 meter, er et tyk og stærkt reb, der bruges som et multifunktionelt træningsredskab til både styrketræning og konditionstræning.

Et multifunktionelt reb, der er anvendelig til at træne både hjemme og i træningscentert. Et uundværligt redskab, når du ønsker at lave funktionel træning på højt niveau, med en høj intensitet. Det er muligt, at anvende det både indendørs og udendørs.

Med et battlerope får du mulighed for at træne blandt andet styrke og kondition i én og samme øvelse. Samtidig med at pulsen hurtig vil stige, får du styrket muskler både i ryg, arme, mave, ben og bagdel. Det er også muligt at træne udholdenhed ved hjælp af et battlerope.

  • Tykkelse på 50 mm
  • Super holdbart nylon materiale
  • Belægning i enderne der sikrer et godt greb
  • Ekstra beskyttelse midt på rebet for øget slidstyrke
  • Flot design i sort med gul stribe

Samme type battlerope med en tykkelse på 38 mm finder du her: 9 meter Ø38mm Battlerope

Rebet er et fantastisk træningsredskab, der kan anvendes til at udføre virkelig effektive øvelser. Med dette reb kan du udføre mange forskellige øvelser, der vil træne din krop effektivt på flere parametre.

At træne med battlerope giver en fantastisk træning. Du får trænet både koordination, kondition, styrke og naturlige bevægemønster – lige efter fysioterapeutens ønsker til en god træning. Når du træner med battlerope, får du desuden en god variation i din træning, hvis du ønsker at træne lidt funktionel træning udover eksempelvis løbetur, gåture og cykelture. Det kan også være i forbindelse med en hvilken som helst anden træning. Samtidig giver træning med battle rope hurtige resultater, da det er en intensiv træning, du dog selv kan variere efter behov og styrke.

Det er muligt at anvende battlerope til at lave helt almindelige klassiske øvelser, hvor du svinger rebet op/ned eller fra side til side.

Battlerope 9 meter, 12 meter og i forskellige tykkelser

Dette battlerope har en længde på 9 meter, og ønsker du et der er længere finder dem her: 12 meter battlerope. Der er ligeledes 2 forskellige tykkelser på henholdsvis 3,8 cm og 5 cm, af begge længder. Så det er muligt at vælge det, som præcis passer til dig. Træning med battlerope er effektivt for både mænd og kvinder uanset alder, niveau, forudsætning. Du kan bruge det i fitnesscenteret, i haven, på terrassen, eller hvor du har mulighed for at træne. Træner du alene, kan du rundt om en lygtepæl, et træ, en stolpe, en flagstang, eller hvad du lige har i nærheden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Battlerope 9 meter – Ø50 mm. Effektiv styrketræning og konditionstræning.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv