Menu Luk

Yogapølle – Yogapude 15X45 cm rund aflang yogapude

99,00 kr.

Yogapølle, der er god som ekstra støtte til mange forskellige øvelser. Ved at have en god støtte kan stillinger holdes i længere tid. Denne yogapølle har et fyld af bløde fibrer er tilpasser sig kroppen og giver god støtte ved brug.

Brug en yogapølle til støtte for ryggen, under nakken, knæene eller armene. Kort sagt kan du bruge denne til utallige øvelser og som støtte for kroppen.

Yogapøllen måler 45 cm i længden og har en diameter på 15 cm.

225 på lager

Yogapøllen er god som ekstra støtte til mange forskellige øvelser. Med den gode støtte, den giver, kan stillinger holdes i længere tid. Denne yogapølle har et fyld af bløde fibrer, der tilpasser sig kroppen, og som giver optimal støtte ved brug.

Brug en yogapølle til støtte for ryggen, under nakken eller armene. Kort sagt kan du bruge denne pude til utallige øvelser og som støtte for kroppen.

Denne pølle er særdeles velegnet til Restorativ yoga både i siddende og liggende stillinger. Men naturligvis også egnet til blot at give støtte, når du hviler eller mediterer.

Yogapøllen måler 45 cm. i længden, og den har en diameter på 15 cm.

Betrækket er fremstillet i bomuld og hampfibre, der giver en meget behagelig overflade, og samtidig er meget slidstærkt, så din yogapølle har en ekstra lang levetid.

Kombiner med en flot yogamåtte og et tilhørende yoga-håndklæde der passer i størrelsen

Kombiner eventuelt med en super flot og funktionel yogamåtte af kork. Du kan se flere gode gode YOGA produkter her: Yogaudstyr

Eksempelvis flotte yogamåtter i TPE og tilhørende yogahåndklæder, der er store nok til at dække hele måtten. Derved opnår du god svedabsorbering og en ekstra god komfort.

Se mere her: Yoga håndklæder eller køb en samlet pakke og opnå en stor besparelse Komplet yoga sæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yogapølle – Yogapude 15X45 cm rund aflang yogapude”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv