Menu Luk

Kork massagebold til “All round massage” 8,0 cm i diameter.

39,00 kr.

Kork massagebold

En kork massagebold også kaldet en triggerpoint ball, udført i kork materiale med en diameter på 8 cm. En massage bold er et simpelt og skønt redskab til at løsne op for spændinger eller ømme muskler i nakken, under fødderne, på skulder, arme og ben.

Med en massagebold fremstillet af kork får du en luksus udgave af en trigger bold. Det antibakterielt og dermed et materiale, der er nemt at holde rent. Derudover en kork massagebold væsentligt flottere og mere indbydende, end massagebolde i plast. Denne kork massagebold kan bruges både på gulvet og op ad væggen, eller på en træningsmåtte.

Ikke på lager

Kork massagebold / Trigger point massagebold

En kork massagebold også kaldet en “triggerpoint ball”, udført i kork materiale med en diameter på 8 cm. En massage bold er et simpelt og skønt redskab til at løsne op for spændinger eller ømme muskler i nakken, under fødderne, på skulder, arme og ben. Den kan være med til forebygge ømme muskler før træning, løsne op for ømt muskulatur eller til at massere ømme muskler efter træning. Med en massagebold bliver der arbejdet mere lokalt på et område kontra med en foam roller.

Med en massagebold fremstillet af kork får du en luksus udgave af en trigger bold. Kork er et naturmateriale, som er lækkert at træne med. Samtidig med er kork et af naturens mest bæredygtige materialer. Det antibakterielt og dermed et materiale, der er nemt at holde rent. Derudover en kork massagebold væsentligt flottere og mere indbydende, end massagebolde i plast.

Med en diameter på 8 cm. har bolden en god størrelse til at kunne massere i dybden. Du bestemmer selv hvor stort massagetrykket skal være ved at variere hvor meget vægt du lægger på bolden. Denne kork massagebold kan bruges både på gulvet og op ad væggen, eller på en træningsmåtte.

En massagebold er et populært og billigt massageredskab, der ofte kombineres med træning da det er en virkelig effektiv massage ved muskelspændinger. Massagebolden sætter desuden gang i blodomløbet på de steder hvor den anvendes. Brug eksempelvis massagebolden over ryggen, under fødderne, på armene og på hænderne.

Du kan se andre former for massagebolde / træningsbolde her: Kategori Siddebolde

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kork massagebold til “All round massage” 8,0 cm i diameter.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv