Menu Luk

Hængekøje til afslapning og til sjov. Hængekøje i stærk råhvid canvas. Single.

149,00 kr.

Hængekøje til afslapning og til sjov. Råhvid Canvas hængekøje med buet tværpind

Uanset om du drømmer om afslapning eller gyngen med en masse vild leg, så er en hængekøje absolut et must til den danske sommer. Børnene elsker lege i den og den er helt fantastisk til skøn afslapning på en skøn sommerdag. Det er muligt at monter hængekøjen mellem to store træ. Har du ikke store træer i haven kan du sagtens anvende to stolper. Det er kun fantasien der sætter grænsen for mulighederne. En hængekøje i haven eller i stuen indbyder virkeligt til afslapning og hygge, for både børn og voksne.

Disse hængekøjer er i stærkt canvas stof og de er derfor meget holdbare og stærke og kan klare en vægt op til 200 kg. En single hængkøje er 190 x 80 cm og vejer 1050 gram. Findes også i den større dobbelte hængekøje.

91 på lager

Hængekøje til afslapning og til sjov.

Uanset om du drømmer om afslapning eller gyngen med en masse vild leg, så er en hængekøje absolut et must til den danske sommer. Børnene elsker lege i den, og den er helt fantastisk til skøn afslapning på en skøn sommerdag. Det er muligt at monter hængekøjen mellem to store træ. Har du ikke store træer i haven, kan du sagtens anvende to stolper, som graves ned i haven, og du monterer hængekøjen mellem de to stolper. Du kan i praksis sætte din hængekøje op hvor som helst, blot der findes mulighed for et godt fæste i en passende afstand. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for mulighederne.

Der medfølger en praktisk canvas opbevaringspose, der samtidig fungerer som bæretaske, da den er forsynet med stropper. Derudover medfølger endvidere 2 stk. reb til fastgørelse.

En hængekøje i haven eller i stuen indbyder virkeligt til afslapning og hygge for både børn og voksne.

Disse hængekøjer er i stærkt canvas stof, og de er derfor meget holdbare og stærke og kan klare en vægt op til 200 kg. En single hængkøje er 190 x 80 cm og vejer 1050 gram.

En hængekøje er også et godt redskab til børn, som er urolige i kroppen eller har uro i hovedet. Men den er faktisk også rigtig god til at træne voksnes balanceevne og fornemmelse. Bliver du let svimmel eller utilpas, når du gynger eller lignende, så er en hængekøje fantastisk til at afhjælpe dette. Hængekøjer er også fantastiske til at give ro i krop og hoved for eksempelvis børn, som har uro i kroppen eller i hovedet.

Det er også muligt at få en dobbelt hængekøje, hvor man kan ligge to personer og slappe af. Se mere her: Dobbelt hængekøje i råhvid canvas.

Et alternativ kunne være en hængekøjestol

Foretrækker du en mere opretsiddende hængekøje kunne en hængekøjestol være et godt alternativ. En hængekøjestol er også helt perfekt til eksempelvis at sidde og læse i. Du kan læse mere og se en hængekøjestol her: Hængekøjestol i stof med tværpind – Inklusiv 2 puder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængekøje til afslapning og til sjov. Hængekøje i stærk råhvid canvas. Single.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

174

Din varekurv