Menu Luk

Hængekøjestol i stof med tværpind i træ leveres inklusive 2 puder.

319,00 kr.

En hængekøjestol er et super alternativ til den almindelige hængekøje.

At sidde i en hængekøjestol er afslappende og behageligt. Den mere oprette stilling gør det til et super alternativ til den almindelige hængekøje. En hængekøjestol kan sættes op både i træer, loftsbjælker, udhæng eller alle andre steder hvor der er noget solidt at fastgøre på. Kun fantasien sætter grænsen. Hængekøjestole eller  siddehængekøjer som de også kaldes, er et hit både indenfor såvel som udenfor.

Tværpinden har en længde på 98 cm og stolen måler 130X100 cm. Så det er en hængekøjestol eller siddehængekøje i en rigtig god størrelse. Farverne er som vist på billedet.

Hængekøjestol til brug både ude og inde.

En hængekøjestol er rigtig hyggelig ude i haven, hvor man kan sidde i skyggen og slappe af og eventuelt læse en bog. Den er dog også meget anvendelig som en skøn og lidt anderledes indendørs stol, hvor den kan hænge i et læsehjørne, eller foran tvét. Børn vil helt sikkert også finde stor fornøjelse i at have en hængekøjestol inde i huset. Også på den måde kan en hængekøjestol være et virkeligt godt alternativ til en almindelig hængekøje.

41 på lager

En hængekøjestol er et super alternativ til den almindelige hængekøje.

At sidde i en hængekøjestol er afslappende og behageligt. Den mere oprette stilling gør det til et super alternativ til den almindelige hængekøje. En hængekøjestol kan let sættes op både i træer, loftsbjælker, udhæng eller alle andre steder, hvor der er noget solidt at fastgøre på. Kun fantasien sætter grænsen. Hængekøjestole eller siddehængekøjer som de også kaldes, er et hit både indenfor såvel som udenfor.

Denne lækre hængekøjestol er lavet i stof, bestående af 65% bomuld og 35% polyester. Denne kombination gør at stoffet har en høj styrke og samtidigt er behageligt og smukt. Der medfølger to puder til hængekøjen, og betrækket til den ene puder er i form af en “lomme” i hængekøjestolen, således at puden ikke glider. En smart og behagelig løsning. Selve puden er metget let at putte ind og tage ud.

Tværpinden har en længde på 98 cm og stolen måler 130X100 cm. Med andre ord er den en rigtig god størrelse. Farverne er som vist på billedet.

Et stort hit både ude og inde.

En hængekøjestol er rigtig hyggelig ude i haven, hvor man kan sidde i skyggen og slappe af og eventuelt læse en bog. Den er dog også meget anvendelig som en skøn og lidt anderledes indendørs stol, hvor den kan hænge i et læsehjørne, eller foran tvét. Børn vil helt sikkert finde stor fornøjelse i at have en hængekøjestol inde i huset. Også på den måde kan det være et virkeligt godt alternativ til en almindelig hængekøje.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hængekøjestol i stof med tværpind i træ leveres inklusive 2 puder.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv