Menu Luk

Dobbelt hængekøje til afslapning og til sjov. Dekorativ hængekøje i stærk canvas.

249,00 kr.

Dobbelt hængekøje til afslapning og til sjov. Dekorativ Canvas hængekøje med buet tværpind

Stor og lækker hængekøje. Uanset om du drømmer om afslapning eller gyngen med en masse vild leg, så er en hængekøje absolut et must til den danske sommer. Børnene elsker lege i den og den er helt fantastisk til skøn afslapning på en skøn sommerdag. Det er muligt at monter hængekøjen mellem to store træ. Har du ikke store træer i haven kan du sagtens anvende to stolper. Det er kun fantasien der sætter grænsen for mulighederne. En hængekøje i haven eller i stuen indbyder virkeligt til afslapning og hygge, for både børn og voksne.

Disse hængekøjer er i stærkt canvas stof og de er derfor meget holdbare og stærke og kan klare en vægt op til 200 kg. En dobbelt hængkøje er 150 cm bred og 190 cm og vejer 1500 gram. Du kan få samme hængekøje i single størrelse her: Single hængekøje

75 på lager

Dobbelt hængekøje til afslapning og til sjov – 150 cm bred og 190 cm lang

Stor dobbelt hængekøje i blå/grøn stribet canvas. Uanset om du drømmer om afslapning eller gyngen med en masse vild leg, så er en hængekøje absolut et must til den danske sommer. Børnene elsker lege i den og den er helt fantastisk til skøn afslapning på en skøn sommerdag. Det er muligt at monter hængekøjen mellem to store træ. Har du ikke store træer i haven kan du sagtens anvende to stolper, som graves ned i haven, og du monterer hængekøjen mellem de to stolper. Det kan i praksis sætte din hængekøje op hvor som helst, blot der findes mulighed for et godt fæste i en passende afstand. Det er kun fantasien der sætter grænsen for mulighederne.

Der medfølger en praktisk canvas opbevaringspose, der samtidig fungerer som bæretaske, da den er forsynet med stropper. Derudover medfølger endvidere 2 stk. reb til fastgørelse. Disse hængekøjer er i stærkt canvas stof og de er derfor meget holdbare og stærke og kan klare en vægt op til 200 kg. En dobbelt hængkøje er 150 cm bred x 190 cm og vejer 1500 gram.

En hængekøje i haven eller i stuen indbyder virkeligt til afslapning og hygge, for både børn og voksne.

En hængekøje er også et godt redskab til børn, som er urolige i kroppen eller har uro i hovedet. Men den er faktisk også rigtig god til at træne voksnes balanceevne og fornemmelse. Bliver du let svimmel eller utilpas, når du gynger eller lignende, så er en hængekøje fantastisk til at afhjælpe dette. Hængekøjer er også fantastiske til at give ro i krop og hoved for eksempelvis børn, som har uro i kroppen eller i hovedet.

Det er også muligt at få denne model som single / enkelt hængekøje hvor du kan ligge og slappe af. Se mere her: Enkel hængekøje i canvas.

Et alternativ kunne være en hængekøjestol

Foretækker du en mere opretsidden hængekøje kunne en hængekøjestol være et godt alternativ. En hængekøjestol er også helt perfekt til eksempelvis at sidde og læse i. Du kan læse mere og se en hjængekøjestol her: Hængekøjestol i stof med tværpind – Inlusive 2 puder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dobbelt hængekøje til afslapning og til sjov. Dekorativ hængekøje i stærk canvas.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv