Menu Luk

Foderstativ / foderstation til havens vilde fugle. Med 3 kroge, fuglebad og kurv til fuglefrø.

269,00 kr.

Smart foderstativ eller foderstation med mange muligheder 

Sæt et foderstativ op og nyd havens vilde fugle. Et foderstativ til fugle i haven gør det ekstra nemt at placere dine fuglefoderautomater, mejsekugler og lignende, lige hvor du ønsker det. Denne smarte model indeholder 3 kroge, hvor du kan hænge fuglefoderautomater, små foderhuse eller mejsebolde – Kort sagt alt hvad du ønsker at tilbyde havens vilde fugle. Derudover findes der en kurv til at lægge enhver form for fuglefoder, samt et lille fuglebad, hvor fulgene kan få vand. Alt samlet på et og samme fine fuglefoderstativ.

Foderstationen har en højde på 185 cm over jorden, og er meget nemt at montere og sætte op, da den nederste del er et jordspyd, der blot presses ned i jorden, hvor du ønsker, at foderstationen skal stå.

4 på lager

EAN: 5024160617088 Varenummer (SKU): A01131 Kategori: Brand:

Smart foderstativ eller foderstation med mange muligheder 

Sæt et foderstativ op og nyd havens vilde fugle. Et foderstativ til fugle i haven gør det ekstra nemt at fodre fuglene i haven. På stativet kan du placere dine fuglefoderautomater, mejsekugler og lignende, lige hvor du ønsker det. Denne smarte model indeholder 3 kroge, hvor du kan hænge fuglefoderautomater, små foderhuse eller mejsebolde. Kort sagt alt hvad du ønsker at tilbyde havens vilde fugle. Derudover findes der en kurv til at lægge enhver form for fuglefoder, samt et lille fuglebad, hvor fulgene kan få vand. Alt samlet på et og samme fine fuglefoderstativ.

Når der tilbydes forskellige former for fuglefoder og fuglefrø, tiltrækkes mange forskellige fuglearter, hvilket giver ekstra oplevelser i haven. Et fuglefoderstativ gør det nemt at tilbyde varieret fuglefoder.

Foderstationen har en totalhøjde på 226 cm incl. jordspyd. Den måler 185 cm over jorden, når den er monteret i jorden. Foderstationen er meget nem at montere og sætte op, da den nederste del, er et jordspyd, der blot presses ned i jorden, hvor du ønsker, at foderstationen skal stå.

Du kan eventuelt hænge den fine rustfrie foderautomat med 6 spisesteder på en af krogene, eller den tilsvarende rustfrie dual fuglefoderautomat, hvor du kan fodere med 2 slags fuglefoder i samme automat.

Det er også muligt at skabe liv og glæde for havens fugle ved at opsætte redekasser. Se eksempelvis de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller det fine “Beach Hut” fuglefoderhus i Grøn her: Grøn “Beach Hut”. fuglefoderhus

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Foderstativ / foderstation til havens vilde fugle. Med 3 kroge, fuglebad og kurv til fuglefrø.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv