Menu Luk

Fuglefoderautomat til havens vilde fugle i rustfrit stål. Smart foderautomat med 6 spisesteder.

168,95 kr.

Fuglefoderautomat i rustfrit stål – Kvalitet der holder – Inklusiv wire til nem ophængning 

Sæt en flot og holdbar fuglefoderautomat op i din have, og nyd synet af de mange vilde fulge, samtidig med at du hjælper til med at skabe liv i haven. Det er virkeligt nemt at montere denne fuglefoderautomat, da der medfølger en wire med en krog der blot sættses om en gren eller lignende. Den har hele 6 spisehuller med siddepinde ud for hver, så der kan virkeligt blive livligt omkring fuglefoderautomaten. Opsamleren har desuden små drænhuller så vand kan løbe igennem.

Det er også muligt at skabe liv og glæde for havens fugle ved at posætte redekasser. Se eksempelv de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller det fine “Beach Hut” fuglefoderhus i Grøn her: Grøn “Beach Hut”. fuglefoderhus

4 på lager

EAN: 5708787046024 Varenummer (SKU): 4602 Kategori: Brand:

Fuglefoderautomat i rustfrit stål – Kvalitet der holder – Inklusiv wire til nem ophængning 

Sæt en flot og holdbar fuglefoderautomat op i din have, og nyd synet af de mange vilde fulge, samtidig med at du hjælper til med at skabe liv i haven. Det er virkeligt nemt at montere denne fuglefoderautomat, da der medfølger en wire med en krog der blot sættses om en gren eller lignende.

Denne smarte foderautomat kan bruges til alle former for fuglefrø og korn, som eksempelvis solsikkefrø, fugleblandinger eller lignende. Den har hele 6 spisehuller med siddepinde ud for hver, så der kan virkeligt blive livligt omkring fuglefoderautomaten. Påfyldning sker nemt ved at dreje låget af og fylde i fra toppen. I bunden er der en smart lille opsamler, der sikrer at frø ikke falder på jorden. Opsamleren har desuden små drænhuller så vand kan løbe igennem.

Foderautomaten måler ca. 37 cm. i højden. Det er også muligt at skabe liv og glæde for havens fugle ved at posætte redekasser. Se eksempelv de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller det fine “Beach Hut” fuglefoderhus i Grøn her: Grøn “Beach Hut”. fuglefoderhus

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fuglefoderautomat til havens vilde fugle i rustfrit stål. Smart foderautomat med 6 spisesteder.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv