Menu Luk

Fuglefoderhus med Zinktag og net. Udført i FSC certificeret egetræ. ø44 cm.

569,00 kr.

Lowest price at PriceRunner
Foderhus i massiv eg til ophængning eller stolpemontering.

Flot kvalitets fuglefoderhus med net, der sikrer at foderet ikke bliver spist af duer, krager og andre store fugle. Dette fine stilrene foderhus fra Care-Bird giver liv til haven, og er samtidig dekorativt i sig selv. Dette fuglehus er i en virkelig robust kvalitet. På det fine zinktag er monteret egetræslister, ligesom selve huset er udført i FSC-certificeret egetræ.

Du kan også finde andre fine og praktiske fuglehuse mv. Se eksempelvis de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller det fine “Beach Hut” fuglefoderhus i Grøn her: Grøn “Beach Hut”. fuglefoderhus

Ikke på lager

EAN: 5708787462022 Varenummer (SKU): 46202-1 Kategori: Brand:

Fuglefoderhus til ophængning eller montering på stople.

Flot kvalitets fuglefoderhus med net, der sikrer at foderet ikke bliver spist af duer, krager og andre store fugle. Dette fine stilrene foderhus fra Care-Bird giver liv til haven, og er samtidig dekorativt i sig selv. Dette fuglehus er i en virkelig robust kvalitet. Foderhus med tag i zink, der giver et eksklusivt og naturligt look. På taget er endvidere monteret egetræslister, ligesom selve huset er udført i FSC-certificeret egetræ. Det er også muligt at få dette fine foderbrædt eller fuglefoderhus i samme model og stærrelse, men med taget beklædt med tagpap – Se eventuelt her: Fuglefoderhus med tagpap tag.

Det sekskantede fuglehus har en diameter på 44 cm. så der er god plads til at fuglene kan sidde og spise.

Foderhuset kommer med ophængssnor, monteret i toppen så den er lige til at hænge op. Fuglefoderhuset kan ogås monteres på en stople. Stopel medfølger dog ikke.

Fuglefoderhuset er fra Care Bird der fremstiller en spændende og unik serie af foderautomater samt håndlavede redekasser og foderhuse. Alt fremstillet af de fineste materialer og FSC-godkendte træsorter fra skovene i mellemeuropa – en fryd for øjet og en god hjælp til havens besøg af fugle, egern, pindsvin og insekter.

Du kan også finde andre fine og praktiske ting der tiltrækker og hjælper havens vilde fugle. Se eksempelvis de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller den smarte foderstation.
Lowest price at PriceRunner
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fuglefoderhus med Zinktag og net. Udført i FSC certificeret egetræ. ø44 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv