Menu Luk

Fuglefoderautomat i sort til havens vilde fugle. Smart dual foderautomat til både jordnødder og frø.

128,95 kr.

Lowest price at PriceRunner
Fuglefoderautomat i sort stål – Kvalitet der holder – Smart model to typer fuglefoder på samme tid.

Prøv den smarte dual foderautomat fra Care Bird, der har to rum så du kan foder både med nødder i den ene side og fugleblandinger, solsikkerfrø og lignende i den anden side. Forskellige typer foder tiltrækker forskellige fuglearter, så med denne foderautomat kan du få ekstra liv i din have og omkring forderautomaten.

Foderautomaten kommer med ophængssnor og klips, så den er lige til at sætte op i et træ, et udhæng, eller hvor du ønsker.

Du kan også finde andre fine og praktiske fuglehuse mv. Se eksempelvis de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller det fine “Beach Hut” fuglefoderhus i Grøn her: Grøn “Beach Hut”. fuglefoderhus

5 på lager

EAN: 5708787046222 Varenummer (SKU): 4622 Kategori: Brand:

Fuglefoderautomat i sort – Kvalitet der holder – Smart model med to typer fuglefoder på samme tid.

Fuglefoderautomat i sort til havens vilde fugle. Denne fugleautomat er i sort stål fra Care Bird, og den har to rum. Derved kan du foder med nødder i den ene side og fugleblandinger, solsikkerfrø og lignende i den anden side. Forskellige typer foder tiltrækker forskellige fuglearter, så med denne foderautomat kan du få ekstra liv i din have og omkring foderautomaten.

Bemærk at denne automat er lavet i sort stål, så du er sikker på at have en flot foderautomat, der holder i mange år. Dette er en foderautomat i top kvalitet. Skab liv i haven med en fuglefoderautomat. Jo flere forskellige frø og nødder du serverer for dem, jo flere forskellige fugle vil se i haven. Mange nyder at se de forskellige fugle, der besøger haven både sommer og vinter.

Foderautomaten er ganske let både at hænge op og at fylde op med frø og nødder, når fuglene har spist op. Låget skrues let af og bliver hængende, så kan begge beholdere fyldes, hvorefter låget let skrues på låget igen. Simpelt og smart. I bunden er der en ring, hvor fuglene kan sidde og spise.

Foderautomaten kommer med ophængs snor og klips, så den er lige til at sætte op i stativ til foderautomat Stativ til foderautomat, i et træ, et udhæng, eller hvor du ønsker.

Du kan også finde andre fine og praktiske fuglehuse mv. Se eksempelvis de yderst dekorative “Beach Hut” redekasser her – Blå “Beach Hut” redekasse  eller det fine “Beach Hut” fuglefoderhus i Grøn her: Grøn “Beach Hut”. fuglefoderhus

Mange fodrer fuglene i haven året rundt. Det er vigtigst at fodre fuglene i de mest hårde vintermåneder. Læs mere om fodring af fugle i haven: Fodring af fugle i haven
Lowest price at PriceRunner

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fuglefoderautomat i sort til havens vilde fugle. Smart dual foderautomat til både jordnødder og frø.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv