Menu Luk

Gribetang – Foldbar gribetang med magnet. Længde på 81 cm.

89,00 kr.

Praktisk og god foldbar gribetang med magnet

En gribetang er et fantastisk redskab/hjælpemiddel, hvis du har svært ved at komme samle noget op fra gulvet, terrassen, græsplænen eller skal rydde op i naturen. Gribetangen har et godt greb og øger din rækkevide med op til 81 cm.

Der skal ikke bruges mange kræfter på at anvende denne gribetang og er derfor også meget anvendelig til folk med nedsat kraft i hænder og arme. Den solidt konstrueret og er sammenklappelig og dermed lige til at tage med sig rundt.

65 på lager

Praktisk og god foldbar gribetang med magnet

En gribetang er et fantastisk redskab/hjælpemiddel, hvis du har svært ved at komme samle noget op fra gulvet, terrassen, græsplænen eller skal rydde op i naturen.

Gribetangen har et godt greb og øger din rækkevide med op til 81 cm. Der skal ikke bruges mange kræfter på at anvende denne gribetang og er derfor også meget anvendelig til folk med nedsat kraft i hænder og arme.

Den solidt konstrueret og er sammenklappelig og dermed lige til at tage med sig rundt. Den har monteret en magnet, så det også er muligt at samle nåle, mønter eller lignende op fra gulvet.

Den har en max længde på 81,3 cm og kan med et snuptag foldes ind til en længde på kun 42 cm

Har du et ældre familiemedlem, har du ondt i ryggen, svært ved at komme ned til gulvet vil dette hjælpemiddel gøre en forskel i dagligdagen og gøre den ældre mere selvhjulpen.

Mange burger også en gribetang, når de går på stranden til at kunne bidrage på en positiv måde til at få fjernet affald som plastic og andet væk fra strand og hav. Det kan også være ved fælles oprydning efter festival, på legepladsen, ved cykelstien at en gribetang vil gøre sig anvendelig for at få samlet så meget affald som muligt op uden risiko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gribetang – Foldbar gribetang med magnet. Længde på 81 cm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv