Menu Luk

Sammenklappelig stok der er højdejusterbar – Rejsestok med derbyhåndtag

139,00 kr.

Sammenklappelig stok – Foldbar rejsestok

Denne sammenklappelige stok er en god støtte, når man føler man er lidt usikker til bens. Har man fået lidt dårlig balance og lige har behov for lidt ekstra støtte, når man skal ud og gå, er denne stok meget anvendelig. Denne type stok også for rejsestok, da den er let at have med på rejsen, eller at pakke sammen og putte i en skuffe eller lignende. Den måler blot 31 cm sammenklappet.

Stokken har 5 forskellige højdeindstillinger hvor den laveste er 84 cm og den højeste er 94 cm. Den er meget nem at slå ud, da dele selv trækker sig sammen, ligesom den let tilpasses din højde. Når du ønsker at folde stokken sammen trækker du blot delene fra hinanden og folder dem sammen.

86 på lager

Sammenklappelig stok – Foldbar rejsestok

Denne sammenklappelige stok er en god støtte, når man føler man er lidt usikker til bens. Har man fået lidt dårlig balance og lige har behov for lidt ekstra støtte, når man skal ud og gå, er denne stok meget anvendelig. Den er meget nem at slå ud, da den har “snap funktion” der gør at den selv folder sig ud og klikker sammem. Den kan tilpasses din højde ganske nemt, med de 5 forskellige højdeindstillinger. Når du ønsker at folde stokken sammen trækker du blot delene fra hinanden og folder dem sammen.

Stokken har 5 forskellige højdeindstillinger hvor den laveste er 84 cm og den højeste er 94 cm.

Flot klassisk og tidsløst design i sort. Stokken er sammenklappelig, hvilket betyder, at den ikke fylder særlig meget, når den ikke bruges. Derfor kaldes denne type stok også for rejsestok, da den er let at have med på rejsen, eller at pakke sammen og putte i en skuffe eller lignende. Den måler  kun 31 cm. når den klappet samme.

Stokken er i aluminium og med et derby håndtag. Et derby håndtag, som gør at den ligger skønt og behageligt i hånden. Derby håndtaget gør også at stokken kan bruges i både højre og venstre hånd. Håndtaget har desuden en let mønstret overflade, så hånden ikke glider derpå. Den er anvendelig til både mænd og kvinder. For enden af tokken sidder en gummidup, som kendt fra et krykstok. Dette bevirker at den har godt greb og behagelig støddæmpning.

En stok er en god støtte, når man bliver en lille smule usikker til bens. En god støtte til ældre mennesker, som gerne vil færdes udendørs men som ønsker at have lidt støtte, når de går.

Fysioterapeutens anbefalinger ved brug af stok

Vores egen fysioterapeuts anbefaling til indstilling og brug af stok. Håndtaget på stokken skal altid være i håndledshøjde. Albuen skal være let bøjet, når du har stokken i den rette højde. Stokken skal anvendes i modsatte hånd, som et eventuelt usikkert ben. Altså har du et svagt højre ben skal stokken være i venstre hånd. Dette for at sikre at du får optimal støtte og sikre at du går korrekt med krydsgang/diagonalgang.

Har du brug fra andre små praktiske hjælpemidler kan en Gribetang med magnet måske være noget, eller den smarte haveskammel med knæpude der er god til havearbejdet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sammenklappelig stok der er højdejusterbar – Rejsestok med derbyhåndtag”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv