Pak Choi – Dyrk selv de populære og knasende sprøde blade
Pak Choi er en populær bladgrøntsag, som stammer fra kålfamilien og er meget anvendt i det kinesiske køkken. Pak Choi minder meget om bladbeder, men er lidt kortere og de sprøde grønne blade er finere i strukturen. Smagen minder om en blanding af kinakål og babyspinat. De sprøde grønne blade er ideelle i wokretter, salater (de spæde blade) eller på grillen.
Trives i sol til halvskygge i veldrænet, næringsrig jord. Efter såning holdes jorden fugtig, indtil spiringen er godt i gang.
Grøntsagsfrø fra Hornum er top kvalitetsfrø med høj spireprocent, til fornuftige priser.
Du kan se mange flere grøntsagsfrø her: Grøntsagsfrø
Du kan eventuelt læse mere om denne fine og velsmagende grøntsag på “madens verden” via linket her: Pak choy – den milde kål med de mange muligheder
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.