Menu Luk

Håndvander / Havebruser. Justerbar vandmængden og vinkel samt 8 brusefunktioner.

79,00 kr.

Praktisk og nem vanding af krukker og bede

Denne håndvander er perfekt til at at vande krukker, bede og lignende. Håndvanderen eller havebruseren er i gedigen kvalitet og et ergonomisk og behageligt håndtag. Brusehovedet har hele 8 forskellige brusefunktioner, så du eksempelvis kan give bløde stråler til dine blomster.

Du justerer nemt vandmængden med tommelfingeren ved at skubbe med tommelfingeren på vippefunktionen. Her kan du også nemt helt lukke for vandet. Brusehovedet kan desuden vippes op og ned, så du kan styre vinklen du ønsker at vande med. Når du holder håndvanderen kan du virkeligt fornemme at det er kvalitetsprodukt, som du kanhave glæde af i lang tid.

97 på lager

Praktisk og nem vanding af krukker og bede

Denne håndvander / havebruser er perfekt til at at vande krukker, bede og lignende. Håndvanderen er i gedigen kvalitet og har et ergonomisk og behageligt håndtag. Brusehovedet har hele 8 forskellige brusefunktioner, så du eksempelvis kan give bløde stråler til dine blomster.

Du justerer nemt vandmængden med tommelfingeren ved at skubbe med tommelfingeren på vippefunktionen. Her kan du også nemt helt lukke for vandet. Brusehovedet kan desuden vippes op og ned, så du kan styre vinklen du ønsker at vande med.

Håndvanderen er meget let at koble på vandslangen, da der sidder en helt almindelig lynkobling i enden, der passer med alle de almindelige typer af lynkoblinger. Med denne håndvander / havebruser er det let at vande krykker, højbede, bede etc. uden at spilde vandet.

Håndvanderen er udført i aluminium, gummi og kraftig plast. Når du holder denne håndvander / havebruser kan du virkeligt fornemme at det er kvalitetsprodukt, som du kanhave glæde af i lang tid.

Håndvanderen har en total længde på 47 cm, så den er tilpas lang til at du kan vande helt tæt på blomsterne, samtidig med at den ikke er længere end at du har god kontrol over hvor du vander. Du har virkelig mulighed for at få en rigtig god kvalitets håndvander / havebruder til en rigtig god pris.

Ønsker du vanding til nyttehaven eller græsplænen kan du med fordel anvende er roterende havevander som du finder her: Flopro havevander

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Håndvander / Havebruser. Justerbar vandmængden og vinkel samt 8 brusefunktioner.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv