Gladiolus – Mixed 2,00 kr. v/25 stk 1,75 kr. v/100 stk

2,75 DKK

Store kraftige gladiolusløg der giver forskelligt farvede storblomstrede gladiolus. Perfekte til at give farver og liv i haven, og ikke midst til at plukke til smukke buketter der giver farve og glæde i huset.

397 på lager

Estimated Delivery Date 22. marts 2019
Jo flere du køber jo billigere bliver det pr. løg.

Beskrivelse

For dem som har svært ved at vælge kun een farve gladiolus til haven, er der heldigvis mulighed for at kunne vælge et mix af forskellige farvede gladiolus. Du vil ikke ane, hvilke farver du sætter i jorden, og det vil øge spændingen til, hvilke farver der dukker op i haven til sommer. Du kan dog være helt sikker på at få et smukt og farverigt syn.

Du skal plantes løgnene i marts og april måned, og det er muligt at plante både i krukke og have.

Vi har løgene fra Holland i den store løgstørrelse der hedder: 12/14. Når du planter gladiolusløg af denne størrelse får du kraftige og harmoniske planter, med mange blomster.

Du vil kunne nyde de skønne farvede blomstrer hen over sommeren i juli, august og september måned.

Hver blomst bliver ca. 105 – 149 cm. høje, og er rigtig gode snitblomster, så du kan tage smukke farverige buketter ind henover sommeren. De har en lang blomstringsperiode, så du kan nyde de flotte farver i lang tid.

Gladiolus kan plantes hvor som helst, trives dog bedst hvis de får sol i en god del af dagen. Det er stærke planter der kommer igen år efter år, så du får masser af blomster på en nem måde. Gladiolus er en af vores favoritter på NemHjem

Løgene bør lægges i maj måned i 10 cm dybde, og vendes med spidsen op. En virkelig nem sommerblomst, der giver masser af nydelse i hjemmet og i haven. De kan også dyrkes i krukker, men så skal man helst vælge en lidt stor krukke, så der er plads til rødderne. Men det er et smukt syn med en krukke fuld af gladiolus.

Kombiner med andre smukke sommerblomster

Du kan kombinere dine gladiolus med andre smukke sommerblomster, som dahlia, liljer eller måske nogle pæoner.

Se udvalget af kvalitets blomsterløg og blomsterknolde til meget fordelagtige priser: Sommerblomsterløg og knolde

Som altid kan du få lige det antal du ønsker –

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gladiolus – Mixed 2,00 kr. v/25 stk 1,75 kr. v/100 stk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *