Menu Luk

Blomsterskum til tørrede blomster i blok 23x11x7,5 cm Tør blomstermasse til blomsterdekorationer.

12,95 kr.

Blomsterskum til tørrede blomster.

Ideel blomsterskum til alle former for tørre dekorationer. Blomsterskum til tørrede blomster er ikke vandsugende, men en god fast masse, der bruges som base til enhver type af tørre dekorationer. Det er meget let at tilpasse og forme tør blomstermasse, idet du med en kniv ganske let skærer i blokken, og derved giver det den form, du ønsker. Størrelse 23x11x7,5 cm.

Bemærk venligst at tør blomsterskum ikke er egnet til friske blomster, fordi plug-in-massen ikke absorberer vand. Brug derfor kun tør blomstermasse til dekorationer og lignende med tørre og kunstige blomster. Ønsker du den klassiske “Oasis” – Våd blomstermasse til friske blomster, finder du den her: Oasis blomsterskum

130 på lager

Varenummer (SKU): 27019f24 Kategorier: , Tags: , Brand:

Blomsterskum til tørrede blomster.

Ideel blomsterskum til alle former for tørre dekorationer. Blomsterskum til tørrede blomster er ikke vandsugende, men en god fast masse, der bruges som base til enhver type af tørre dekorationer. Det er meget let at tilpasse og forme tør blomstermasse, idet du med en kniv ganske let skærer i blokken og derved giver det den form, du ønsker.

Den faste plug-in masse, også kaldet Piaflor, har en neutral grå farve, og er ideelt som en stabil base til tørre dekorationer. Foruden tørrede blomster, kviste, græsser og lignende er denne base også god til kunstige blomster. 

Denne murstensformede blomsterskum er ca. 23 centimeter lang x 7,5 centimeter høj x 11 centimeter bred.

Tørrede blomster og prydgræsser er igen blevet meget populært, og de flotte evighedsbuketter og dekorationer anvendes i stor stil både i hjemmet og til festlige lejligheder. Ønsker du at dyrke dine egne tørrede blomster, kan du finde at stort udvalg af blomsterfrø og prydgræsfrø her. Blomsterfrø

Blomsterskum til tørrede blomster  – Ikke egnet til friske blomster

Bemærk venligst at tør blomsterskum ikke er egnet til friske blomster, fordi plug-in-massen ikke absorberer vand. Brug derfor kun tør blomstermasse til dekorationer og lignende med tørre og kunstige blomster.

Ønsker du den klassiske “Oasis” – Våd blomstermasse til friske blomster, finder du den her: Oasis blomsterskum

Du kan eventuelt kombinere blomsterskum og bindesnor, når du laver dine buketter. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterskum til tørrede blomster i blok 23x11x7,5 cm Tør blomstermasse til blomsterdekorationer.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv