Menu Luk

Blomsterpinde udglødet metal. Længde 40 cm Blomstertråd ø 1,2 mm.

1,00 kr.

Blomsterpinde udglødet 40 cm

På grund af den specielle behandling, som udglødningen giver, er blomsterpinden særlig fleksibel og rivesikker. Derved er selv denne lidt kraftige tråd anvendelig til dekorationer, æresporte og lignende, hvor du ønsker en god kraftig metaltråd. Du kan også bruge blomstertråden til adskillige andre dekorative  blomsteropgaver.

Blomsterpindende i metal gør det nemmere at lave smukke dekorationer og kranse. For at få pynt, gran, blomster og lignende til at sidde perfekt og blive siddende kan du bruge denne grønne blomstertråd. Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Få 20% Mængderabat: Køb 25 stk for 20.- kr.

70 på lager

Varenummer (SKU): 111240f24 Kategorier: , Tags: , Brand:

Blomsterpinde udglødet 40 cm

Blomsterpinde udglødet metal kan anvendes til mange formål. På grund af den specielle behandling, som udglødningen giver, er blomsterpinden særlig fleksibel og rivesikker. Derved er selv denne lidt kraftige pind anvendelig til dekorationer, æresporte og lignende, hvor du ønsker en god kraftig metalpind til at fastgøre og stive blomsterstængler. Den er særlig anvendelig til at holde stilken på blomster med store hoveder.  Du kan også bruge blomstertråden til adskillige andre dekorative blomsteropgaver.

Diameter: ca. 1,4 mm
Længde: ca. 400 mm
Farve:
Antracit / Blållig
Materiale :
Metal, blå udglødet

Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterpinde udglødet metal. Længde 40 cm Blomstertråd ø 1,2 mm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv