Menu Luk

Blomsterpinde i metal med ru grøn belægning L: 40 cm Ø: 0,9 mm. Blomsterbindingstråd.

1,00 kr.

Grøn blomsterbindingstråd – 0,6 mm.

Vindseltråd eller blomsterbindingstråd har mange anvendelsesmuligheder. Brug den til fremstilling af dekorationer, kranse og andre hobbyprojekter. Skal du lave dekorationer med friske eller stedsegrønne planter og blomster er grøn vindseltråd helt ideel. Tråden er rivfast og samtidig meget let bøjelig, så du ganske let kan sno og binde enhver dekoration. Den grønne farve gør at tråden falder godt ind.

Den grøn coatede viklingstråd er cirka 45 meter lang, og har en diameter på ca. 0,6 mm. Tråden er omviklet en træpind og vejer ca. 100 gram.

Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Få 20% Mængderabat: Køb 25 stk for 20.- kr.

70 på lager

Varenummer (SKU): 120940gerf24 Kategorier: , Tags: , Brand:

Blomsterpinde med ru grøn belægning

Smarte blomsterpinde til at styrke stænglen på enhver snitblomst der har behov for det. Du kan også bøje og sno blomsterpindene omkring buketter eller andet ved blomsterbinding.

Disse professionelle blomsterpinde i grøn er lavet af metal af høj kvalitet. Overfladen er behandlet med en grov, grøn specialbelægning. Den ru grønne belægning gør, at blomsterpinden ikke er så synlig, og at den holder endnu bedre i blomsterskum, hvad enten det er våd eller tør skum. Den ru overflade bider sig mere fast end en helt glat blomsterpind, uanset hvilket materiale den sættes i. Du kan også skubbe blomsterpinden ind i stammen af en lang blomst som f.eks. en gerbera. Dette holde blomstens form og kan også let justeres.

Diameter: ca. Ø 0,9 mm
Længde: ca. 400 mm
Farve: grøn
Materiale : metal

Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterpinde i metal med ru grøn belægning L: 40 cm Ø: 0,9 mm. Blomsterbindingstråd.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv