Menu Luk

Blomsterpinde grøn lakeret metal 40 cm. Blomstertråd ø 0,8 mm.

1,00 kr.

Blomsterpinde grøn på 40 cm

Smarte blomsterpinde til at styrke stænglerne på enhver snitblomst der har behov for det. Du kan også bøje og sno blomsterpindene omkring buketter eller andet ved blomsterbinding. Blomsterpindene har en længde på 40 cm og en tykkelse på 0,8 mm. Blomsterpindene anvendes også til at styrke stænglerne, da nogle blomster har behov for dette, når de skal stå i vase eller i buketter.

Blomsterpindende i metal gør det nemmere at lave smukke dekorationer og kranse. For at få pynt, gran, blomster og lignende til at sidde perfekt og blive siddende, kan du bruge disse grønne blomsterpinde. Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Få 20% Mængderabat: Køb 25 stk for 20.- kr.

250 på lager

Varenummer (SKU): 120840f24 Kategorier: , Tags: , Brand:

Blomsterpinde grøn 40 cm

Smarte blomsterpinde lakeret grøn 40 cm. metal. De har en længde på 40 cm. Blomstertråden er med til at styrke stilkene på enhver snitblomst, der har behov for det. Du kan også bøje og sno blomstertråd omkring den enkelte blomst, buketten eller andet ved blomsterbinding. Blomsterpindene har en længde på 40 cm og en tykkelse på 0,8 mm. Blomsterpindene anvendes især til at styrke stilkene, da nogle blomster har behov for dette, så de står bedst i en vase eller i buketter.

Blomsterpindende i metal gør det nemmere at lave smukke dekorationer og kranse. For at få pynt, gran, blomster og lignende til at sidde perfekt og blive siddende, kan du bruge disse grønne blomsterpinde. Blomstertråd i grøn metal gør, at pinden næsten usynlig, når du binder eksempelvis friske blomster eller stedsegrønne grene. Den grønne farve falder naturligt ind.

Diameter: ca. Ø 0,8 mm
Længde: ca. 400 mm
Farve: grøn
Materiale : metal

Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterpinde grøn lakeret metal 40 cm. Blomstertråd ø 0,8 mm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv