Menu Luk

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser
Betaling
Alle priser på NemHjem.dk er oplyst i DKK / Danske Kroner.
NemHjem.dk modtager betaling med følgende kreditkort: MobilePay, VISA og Master Card.

Når du laver en bestilling på www.NemHjem.dk trækker vi først beløbet fra din konto, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Om PriceRunner Købsgaranti
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

Købsgarantien omfatter fysiske personer, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb.

Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem – du skal blot registrere dit køb inden for en time. At blive medlem hos PriceRunner koster ingenting og tager kun et par minutter! Bliv gratis medlem på PriceRunner

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. Købsgarantien giver altså ingen erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige regler og vilkår samt en liste med kategorier, der er undtaget garantien.

Levering
NemHjem.dk leverer til hele Danmark.

For levering til Danmark gælder følgende:

Der er gratis levering ved køb for minimum 500 kr., ellers er fragt og leveringsomkostninger kun 39,00 kr.
Vi sender med DAO, GLS eller Bring til nærmeste pakkeshop . Hvilken transportør der anvendes vil afhænge af volumen og vægt, og vælge automatisk af NemHjem, med mindre andet aftales med den enkelte kunde.
Pakken sendes uden omdeling. Du får en SMS eller mail om, at din pakke kan hentes i nærmeste pakkeshop.

Reklamation:
Som forbruger har man to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. NemHjem vil pointere at reklamationsretten er begrænset af varens naturlige holdbarhed (i dette tilfælde eksempelvis blomsterløg og knolde). Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles NemHjem inden for rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder NemHjem.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Lys, jord og planteforhold kan skabe variationer i blomsterfarver og vækst.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

NemHjem.dk
Vestermarken 7
9690 Fjerritslev

Du kan kontakte os på telefon +45 30 26 30 99, eller på
email: kontakt@nemhjem.dk – som vi besvarer hurtigst mulig, eller indenfor 24 timer på hverdage.

Fortrydelsesret:
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, men når du handler hos NemHjem får du ekstra lang fortrydelsesfrist da vores frist først udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail eller telefonisk(kontakt@nemhjem.dk eller telefon: 30263099). I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 90 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Vi opfordrer til at man returnerer varerne som forsikret pakkepost. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, uden omdeling eller lignende.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 90 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Varer returneres til:
NemHjem
Vestermarken 7
9690 Fjerritslev

Vi tager forbehold for prisændringer samt indtastningsfejl på siden.

Persondatapolitik
Ingen personlige oplysninger der registreres på NemHjem.dk bliver overdraget, solgt eller på anden vis gjort tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos NemHjem.dk.

Ved køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne registreres hos NemHjem.dk og transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Oplysninger afgivet til NemHjem.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du kan frit vælge at få din emailadresse optaget på en mailingliste hos NemHjem.dk, så du kan modtage vores nyhedsbrev ca. 4 gange om året. E-mail adressen videregives ikke til andre. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Endvidere kan du ligeledes til enhver tid bede om at få slettet alle registrerede personoplysninger, hvilket vi vil gøre umiddelbart på din anmodning og som registreret hos NemHjem.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til NemHjem.dk via email kontakt@nemhjem.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 06. december 2020.

0

Din varekurv