Menu Luk

Yogapølle – Yogapude. Rund yogapølle 20X60 cm med boghvedefyld

255,00 kr.

Rund yogapølle eller yogapude med fyld af boghvede.

En yogapøllen er god som ekstra støtte til mange forskellige øvelser. Med den gode støtte, den giver, kan stillinger holdes i længere tid. Denne yogapølle har et fyld af boghvede, der tilpasser sig kroppen, og som giver optimal støtte ved brug.

Yogapøllen måler 60 cm. i længden og har en diameter på 20 cm. En flot kvalitets yogapølle der er meget behagelig.

Betrækket er fremstillet i bomuld, der giver en meget behagelig overflade. Den er fyldt med boghvede. Betrækket er aftageligt for vask.

Ikke på lager

Rund Yogapølle / Yoga pude med boghvedefyld – 20 cm i diameter og 60 cm lang

Yogapøllen er god som ekstra støtte til mange forskellige øvelser. Med den gode støtte, en rund yogapølle giver, kan stillinger holdes i længere tid. Denne yogapølle har et fyld af boghvede, der tilpasser sig kroppen, og som giver optimal støtte ved brug.

Brug en rund yogapølle til støtte for ryggen, under nakken eller armene, under knæene. Kort sagt kan du bruge denne pude til utallige øvelser og som støtte for kroppen.

Denne yogapølle er særdeles velegnet til alle former for yoga og meditation hvor du har behov for støtte. Meget anvendt til eksempelvis Restorativ yoga både i siddende og liggende stillinger.

Yogappuden har en god størrelse med en længde på hele 6o cm. og en diameter på 20 cm. En rund yogapølle med boghvede er et rigtigt godt og behageligt hjælpemiddel til mange former for yoga.

Betrækket er fremstillet i bomuld, der giver en meget behagelig overflade. Den er fyldt med boghvede. Desuden er betrækket aftageligt for vask.

Kombiner med en flot yogamåtte og et tilhørende yoga-håndklæde der passer i størrelsen

Kombiner eventuelt med en super flot og funktionel yogamåtte af kork. Du kan se flere gode YOGA produkter her: Yogaudstyr

Eksempelvis flotte yogamåtter i TPE og tilhørende yogahåndklæder, der er store nok til at dække hele måtten. Derved opnår du god svedabsorbering og en ekstra god komfort. Se mere her: Yoga håndklæder eller køb en samlet pakke og opnå en stor besparelse Komplet yoga sæt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yogapølle – Yogapude. Rund yogapølle 20X60 cm med boghvedefyld”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv