Menu Luk

Sæt til hjemmetræning – 5 stk loop elastikker, Speedrope og Foamroller.

119,00 kr.

Smart sæt til hjemmetræning

En samlet pakke med små effektive redskaber, samlet i et sæt til hjemmetræning. Sættet består af 3 forskellige og let anvendelige træningsredskaber, hvor du både kan træne kondition og styrke og samtidig massere ømme muskler med from rolleren. Det smarte sæt til hjemmetræning består af – Speedrope sjippetov, Sampak med 5 stk loop elastikker og en foamroller med triggerpoints.

Desuden medfølger instruktion og vejledning til forskellige øvelser med redskaberne.

Kombiner eventuelt sættet med en tyk og behagelig træningsmåtte, som du finder her træningsmåtte. Så er du klar til hjemmetræning!

33 på lager

Smart sæt til hjemmetræning

En samlet pakke med små effektive redskaber, samlet i et sæt til hjemmetræning. Sættet består af 3 forskellige og let anvendelige træningsredskaber, hvor du både kan træne kondition og styrke og samtidig massere ømme muskler med from rolleren. Det smarte sæt til hjemmetræning består af:

  1. Et Speedrope sjippetov med justerbare håndtag og længde, der er nemt at indstille til både børn og voksne. Sjippetovet er en metalwire med en belægning ovenpå, som gør det robust og lækkert. Denne type sjippetov er virkeligt gode. At sjippe er både jovt og samtidig en virkelig effektiv konditionstræning.
  2. Et sæt med 5 stk loop træningselastikker, der alle har forskellige modstand, så der er noget der passer til store og små, samt de forskellige muskegrupper. At bruge loop træningselastikker er en simpel og effektiv træning. Der medfølger desuden en lille opbevaringspose til elastikkerne.
  3. En foamroller med triggerpoints, der er god til at massere muskler på særligt ben og balder. En foam roller er god at anvende både som opvarmning og efter træningen.

Desuden medfølger instruktion og vejledning til forskellige øvelser med redskaberne. Vejledende udsalgspris på dette sæt er 199,95 kr – Vi har et begrænset antal af disse sæt til rådighed, og sælger dem til blot 119 kr. så længe lager haves.

Kombiner eventuelt sættet med en tyk og behagelig luksus træningsmåtte, som du finder her træningsmåtte.

Det er også muligt at se mange flere træningsredskaber i top kvalitet, til virkeligt gode priser – Træningsprodukter

Farve balance pindsvin

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæt til hjemmetræning – 5 stk loop elastikker, Speedrope og Foamroller.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv