Menu Luk

Laptop holder – Justerbar og foldbar trefod – Hvid

249,00 kr.

Smart laptop holder der justeres i højden med et enkelt klik, så du får skærmen op i en højde der passer til dig. Derved forebygger du at få ondt i nakken ved ikke at bøje nakken for at se ned på skærmen.

Super smart foldbar laptop holder nemt kan puttes i tasken og tages med overalt. I hjemmet er den nem lige at folde sammen og lægge væk, når arbejdet ved computeren er slut.

Lavet i holdbar aluminium med gummiholdere for for at sikre et god greb i computeren, så den står stabilt.

5 på lager

Smart laptop-holder der justeres i højden med et enkelt klik, så du får skærmen op i en højde, der passer til dig. Derved forebygger du at få ondt i nakken ved ikke at bøje nakken for at se ned på skærmen. Her får du et rigtigt godt og nemt lille redskab til at forebygge nakkesmerter, når du arbejder på laptop eller eksempelvis iPad.

Super smart foldbar laptop-holder der nemt kan puttes i tasken og tages med overalt. I hjemmet er den nem lige at folde sammen og lægge væk, når arbejdet ved computeren er slut.

Kan også bruges som en smart holder til iPad, eksempelvis hvis børnene anvender denne til at se film eller lignende.

Lavet i holdbar aluminium med gummiholdere for at sikre et godt greb i computeren, så den står stabilt. Leveres med en stofpose til opbevaring.

Fås i både sort og hvid.

Anvend denne smarte laptop holder i kombination med en siddebold. Med en siddebold øges mulighederne for en varieret arbejdsstilling.

Kombiner denne smarte holder med et tastatur og ekstern mus. Det er vigtigt at varierer sine arbejdsstillinger. Skift mellem at sidde eller stå i varierende stillinger og passe godt på kroppen, når du arbejder med computer.

Den næste stilling er den bedste stilling

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Laptop holder – Justerbar og foldbar trefod – Hvid”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0

Din varekurv