Menu Luk

Blomsterpinde grøn lakeret metal. Længde 50 cm Blomstertråd ø 1,1 mm.

1,00 kr.

Blomsterpinde grøn på 50 cm

Smarte blomsterpinde til at styrke stænglerne på enhver snitblomst der har behov for det. Du kan også bøje og sno blomsterpindene omkring buketter eller andet ved blomsterbinding. Blomsterpindene har en længde på 50 cm og en tykkelse på 1,1 mm. Blomsterpindene anvendes også til at styrke stænglerne, da nogle blomster har behov for dette, når de skal stå i vase eller i buketter.

Blomsterpindende i metal gør det nemmere at lave smukke dekorationer og kranse. For at få pynt, gran, blomster og lignende til at sidde perfekt og blive siddende kan du bruge disse grønne blomsterpinde. Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Få 20% Mængderabat: Køb 25 stk for 20.- kr.

243 på lager

Varenummer (SKU): 121150f24 Kategorier: , Tags: , Brand:

Blomsterpinde grøn på 50 cm Ø1,1 mm.

Smarte blomsterpinde i grøn med en god tykkelse. Du kan bøje og sno blomstertråden omkring buketter eller andet ved blomsterbinding, eller bruge dem til at styrke blomsterstilkene på blomster med store blomsterhoveder. Blomsterpindene har en længde på 50 cm og en tykkelse på 1,1 mm. Blomsterpindene anvendes også til at styrke stilkene, da nogle blomster har behov for dette, når de skal stå i vase eller i buketter.

Blomsterpindende i metal gør det nemmere at lave smukke dekorationer og kranse. For at få pynt, gran, blomster og lignende til at sidde perfekt og blive siddende kan du bruge dette grønne blomstertråd. Blomsterpinde grøn metal gør, at tråden er næsten usynlig, hvis du binder friske blomster eller stedsegrønne grene. Den grønne farve falder naturligt ind.

Diameter: ca. Ø 1,1 mm
Længde: ca. 500 mm
Farve: grøn
Materiale : metal

Du kan eventuelt kombinere med blomsterskum og bindesnor, når du laver dine dekorationer. Brug eksempelvis det flotte jutegarn der fås i både en grøn og natur farve.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomsterpinde grøn lakeret metal. Længde 50 cm Blomstertråd ø 1,1 mm.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

0

Din varekurv